Робота в інтернете

• Автор теми Автор теми Oksa1990
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oksa1990

Форумчанин
Дописи
138
Реакції
56
Бали
2625
Oksa1990 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кому потрібна робота на дому в інтернеті пишіть в лічку дам координати та розповім про деталі роботи.

Oksa1990, основное о работе напишите в теме. С чем связана работа? Иначе тему снесу.

Робота полягає в заповненні карток для єдиного електроного реєстру прав на нерухоме майно.

Вот даже интересно стало что это за заполнение карточек???? Я думала там уже давно все в електроном виде

Irina105тільки робить електронуt: 285787 написав(-ла):
Вот даже интересно стало что это за заполнение карточек???? Я думала там уже давно все в електроном виде
З травня почали тільктробить електрону базу а зараз заповнюючи картки.

и мне в личку пожалуйста.

у Вас стоит ограничение не могу написать
Post automatically merged:

Можно подробную информации на почту [email protected]. Очень нужна работа
Перевірте адресу електронки а то пише:
Вашого листа на адресу [email protected] не доставлено, оскільки цю адресу не знайдено або на неї не приймається пошта.

Без вложеній?

Так без. Я працюю сама та читаю цей форум розумію що люди в ж...і а так як фірмі потрібні люди для роботи то вирішила запропонувать на форумі.
тоже интересует, можно подробнее?

І мені, будь ласка!! ?

Якщо хтось шукає підробіток в Борці, Вишневому, Юрівці та навколишніх сіл пишіть допоможу з підробітком.

И мне напишите в лс

Oksa1990,
З травня почали тільктробить електрону базу
электронная база - реестр недвижимости, действует с января 2013 года и все заполнения начались задолго до мая 2019 , а не как вы говорите с мая только делать эл.базу
работать с этой базой имеют право только нотариусы, департамент госрегистрации Минюста (бывшая Госрегистрационная служба), органы власти, вплоть до сельсовета
а вы пишете, что какая-то фирма (!!!) с мая этого года (!!!!) какие-то карточки (!!!)
что это за карточки!?!?

Oksa1990,

электронная база - реестр недвижимости, действует с января 2013 года и все заполнения начались задолго до мая 2019 , а не как вы говорите с мая только делать эл.базу
работать с этой базой имеют право только нотариусы, департамент госрегистрации Минюста (бывшая Госрегистрационная служба), органы власти, вплоть до сельсовета
а вы пишете, что какая-то фирма (!!!) с мая этого года (!!!!) какие-то карточки (!!!)
что это за карточки!?!?
Шановна якщо Вам не потрібна робота то не потрібно тут нічого писати я особисто працюю на цій фірмі і виконуємо задачу яку ставить керівництво.

Oksa1990,

что это за карточки!?!?
А потом мы удивляемся откуда базы сливаются!!!!Я простите тоже не могу понять что за карты с недвижимостью.

Шановна якщо Вам не потрібна робота то не потрібно тут нічого писати я особисто працюю на цій фірмі і виконуємо задачу яку ставить керівництво.
Вам дають персональні дані чи як? Що в в цих картках потрібно забивати?

А потом мы удивляемся откуда базы сливаются!!!!Я простите тоже не могу понять что за карты с недвижимостью.

Вам дають персональні дані чи як? Що в в цих картках потрібно забивати?
От я Вам тут взяла і все розповіла для того щоб знати все потрібно пройти ідентифікацію у менеджера...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі