Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З травня почали тільктробить електрону базу а зараз заповнюючи картки.Irina105тільки робить електронуt: 285787 написав(-ла):Вот даже интересно стало что это за заполнение карточек???? Я думала там уже давно все в електроном виде
Добрий день, можна деталі роботи?Кому потрібна робота на дому в інтернеті пишіть в лічку дам координати та розповім про деталі роботи.
И мне можно ?Кому потрібна робота на дому в інтернеті пишіть в лічку дам координати та розповім про деталі роботи.
и мне в личку пожалуйста.
у Вас стоит ограничение не могу написатьи мне в личку пожалуйста.
Перевірте адресу електронки а то пише:Можно подробную информации на почту [email protected]. Очень нужна работа
Так без. Я працюю сама та читаю цей форум розумію що люди в ж...і а так як фірмі потрібні люди для роботи то вирішила запропонувать на форумі.Без вложеній?
тоже интересует, можно подробнее?Так без. Я працюю сама та читаю цей форум розумію що люди в ж...і а так як фірмі потрібні люди для роботи то вирішила запропонувать на форумі.
электронная база - реестр недвижимости, действует с января 2013 года и все заполнения начались задолго до мая 2019 , а не как вы говорите с мая только делать эл.базуЗ травня почали тільктробить електрону базу
Шановна якщо Вам не потрібна робота то не потрібно тут нічого писати я особисто працюю на цій фірмі і виконуємо задачу яку ставить керівництво.Oksa1990,
электронная база - реестр недвижимости, действует с января 2013 года и все заполнения начались задолго до мая 2019 , а не как вы говорите с мая только делать эл.базу
работать с этой базой имеют право только нотариусы, департамент госрегистрации Минюста (бывшая Госрегистрационная служба), органы власти, вплоть до сельсовета
а вы пишете, что какая-то фирма (!!!) с мая этого года (!!!!) какие-то карточки (!!!)
что это за карточки!?!?
А потом мы удивляемся откуда базы сливаются!!!!Я простите тоже не могу понять что за карты с недвижимостью.Oksa1990,
электронная база - реестр недвижимости, действует с января 2013 года и все заполнения начались задолго до мая 2019 , а не как вы говорите с мая только делать эл.базу
работать с этой базой имеют право только нотариусы, департамент госрегистрации Минюста (бывшая Госрегистрационная служба), органы власти, вплоть до сельсовета
а вы пишете, что какая-то фирма (!!!) с мая этого года (!!!!) какие-то карточки (!!!)
что это за карточки!?!?
Вам дають персональні дані чи як? Що в в цих картках потрібно забивати?Шановна якщо Вам не потрібна робота то не потрібно тут нічого писати я особисто працюю на цій фірмі і виконуємо задачу яку ставить керівництво.
А чём заключается работа?Якщо хтось шукає підробіток в Борці, Вишневому, Юрівці та навколишніх сіл пишіть допоможу з підробітком.
От я Вам тут взяла і все розповіла для того щоб знати все потрібно пройти ідентифікацію у менеджера...А потом мы удивляемся откуда базы сливаются!!!!Я простите тоже не могу понять что за карты с недвижимостью.
Post automatically merged:
Вам дають персональні дані чи як? Що в в цих картках потрібно забивати?