Робота та виконавче

• Автор теми Автор теми Oxik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 94

Oxik

Форумчанин
Дописи
145
Реакції
30
Бали
1825
Oxik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить питання , чоловік дізнався що в мене є 2 провадження відкритих, і каже що тепер його можуть не взяти на роботу через мої вп, чи можливо таке?

Цікавить питання , чоловік дізнався що в мене є 2 провадження відкритих, і каже що тепер його можуть не взяти на роботу через мої вп, чи можливо таке?
Бред. 1) це не його впровадження.
2) роботодавцю пофіг на ваші впровадження, бухгалтерія буде перечисляти їм конкретну суму і все.

В теорії можуть, на практиці рідко
Якщо посада на яку він влаштовувався повязана з фінансами, є якісь потоки грошові, варіанти відкатів і т.д то можуть і родичів перевірити, але то тільки за згоди самого чоловіка мало бути

Так от по факту , можливо, значить він дав згоду на це і тут вилізли мої "грішки" , але суть в тому що він каже що можуиь не взяти на роботу, робота десь в держ органах повязана з фінансами, кароче така фігня от

І чи можуть вони ще мою кі перевірити? Бо там діючих ще дай Боже, не дай Боже

Так от по факту , можливо, значить він дав згоду на це і тут вилізли мої "грішки" , але суть в тому що він каже що можуиь не взяти на роботу, робота десь в держ органах повязана з фінансами, кароче така фігня от

І чи можуть вони ще мою кі перевірити? Бо там діючих ще дай Боже, не дай Боже
Ну якщо пов'язано з фінансами і держ органи, то все може бути. Я думала він має на увазі взагалі всі роботи.

Назад
Угорі