Офіційна робота і виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Kateruna🌟🌟🌟
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 896
Ну кредит каса - подали на два тіла , впринципі нормально
Кредит плюс тіло було 15 тисяч
Кредит 7,ці взагалі - тіло 13500 присудив 102 тисяч
Чесно ,в мене впринципі таких коштів не було і не буде ,працюю не офіційно,майно на чоловікові ,картками вже давно своїми не користуюся,що може бути ???

Кредити , Протермінування близько двох років
Кредит 7?🥲
То ж бомжі, як ви їх не закрили…взагалі дивно що вони подали до суду. Вони і за 50% тіла закривають…

А при открытом вп можно оформлять банкротство?
Наче писали можна на любому етапі

Кредит 7?🥲
То ж бомжі, як ви їх не закрили…взагалі дивно що вони подали до суду. Вони і за 50% тіла закривають…
Та і про кредит плюс часто пишуть що тіло на платежі розбивають

Наче писали можна на любому етапі

Та і про кредит плюс часто пишуть що тіло на платежі розбивають
Раніше так було, я їх закрив за тіло (20к) на 5 платежів. Але це було в 23 році. Зараз мені не дали, як я їм вдячний😇

Кредит 7?🥲
Не було можливості, взагалі якось за них не думала ,бо Єапб скупило декілька кредитів і кредит капітал,ще свеа теж накрутили,а тут прилетіло на судовій владі,і нажаль відзив нічого не дав , тільки правничу зменшили!
Ну впринципі а що робити ,є то є ,на апеляцію пізно ,якось сплачувати прийдеться чи домовлятися спробую !
Дякую!

Дана тема - про виконавче провадження та офіційну роботу. Не відходимо дуже від теми.

Це рідкість, але можна. Потрібно говорити з виконавцем. Але немає ніякої гарантії, що в подальшому, навіть при усній домовленості про добровільну сплату, виконавець не надішле таку постанову на місце роботи та навіть не заблокує рахунки. Такі випадки теж були, на жаль. Яка у Вас сума боргу?
Доброго дня також цікавить тема виконання рішення скажіть будь ласка
Якщо є постанова апеляційного суду про залишення рішення суду першої інстанції без змін
Як відбувається виконання рішення
І чи можна домовитися в мене в даному випадку з єпаб щоб вони не подавали виконавчий лист а з ними якось домовитися
Чи як писали вище домовитися з виконавцем щоб не подавав лис офіційно на роботу а частинами платити
Дякую за відповідь

Назад
Угорі