VikaArt
Форумчанин
- Дописи
- 163
- Реакції
- 25
- Бали
- 68
VikaArt не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що я можу їм сказати коли будуть дзвонити?Инфинанс -это манибум
Шарага работала не законно
Через скільки часу прийшла відповідь?Розясніть будь ласка!!! Це означає що на момент видачі в них не було ліцензії???? І що робити з ними далі???
Читали распоряжение нацкома на которое они ссылаются в ответе вам?Розясніть будь ласка!!! Це означає що на момент видачі в них не було ліцензії???? І що робити з ними далі???
написано что при проверке были нарушения, и они сделали приказ что бы они устранили егоРозясніть будь ласка!!! Це означає що на момент видачі в них не було ліцензії???? І що робити з ними далі???
Писала 27.05Через скільки часу прийшла відповідь?
написано что при проверке были нарушения, и они сделали приказ что бы они устранили его
И що мені робити?написано что при проверке были нарушения, и они сделали приказ что бы они устранили его
Якщо договір містить порушення він автоматично являється не дійсним! Нічого не робити якщо бажаєте можете вернути їм тільки тіло.Писала 27.05
И що мені робити?
Дякую!!!!)Якщо договір містить порушення він автоматично являється не дійсним! Нічого не робити якщо бажаєте можете вернути їм тільки тіло.
Мені й не дзвонять. Я просто хочу закрити питання з нимиVikaArt, мне нацком ответил не предоставили доки, а позичка шлет смс и про суд и выезд группы, и что дельта м продали, а элементарно номер договора сказать не могут, но % капает. воообще на них забила
А как послать их нхй если трубку не брать?трубку не брать от них. сказать что бы на..х..й пошли.
?А как послать их нах..й если трубку не брать?
хотите им заплатить тело+%, позвоните им скажите что можете закрыть вопрос или так или никак и сказать об ответе от нацкома и пусть в суд подают, но они никуда не подадут, и тоже вопрос закроетсяМені й не дзвонять. Я просто хочу закрити питання з ними
Так саме івано те ,що я їм переплатила вже. І платить більше нехочухотите им заплатить тело+%, позвоните им скажите что можете закрыть вопрос или так или никак и сказать об ответе от нацкома и пусть в суд подают, но они никуда не подадут, и тоже вопрос закроется
1. не братьА как послать их нах..й если трубку не брать?