Вибачте що не по темі а де створити нову тему?з телефону ніяк не знайду(
Выбираете раздел, справа вверху будет "Создать тему". Вводите название и создаете тему.
А вообще на форуме есть ответ на этот вопрос. Пользуйтесь поиском.

Ви є ризиковим позичальником. Інформація буде передана в БКІ. Лист щодо боргу відправлено на адресу реєстрації. Вирішіть питання своєчасно без репутаційних втрат. Через скільки часу відправляють листа ?було у когось таке смс?

Вот новости .Было 15 ,стало уже 9.После письма в Нацком:письмо:.Теперь ещё раз напишу.Может станет ещё меньше:ahaha:.
Ни гривны не платил ещё.Что за прикол не знаю.
А как можно ваши смс посмотреть' я новичок еще не могу просиатривать

Dina@, і мені запропонували рестр.тіло 10000тис.пропонують сплатити 8.500,а ррешту ррзііб'ють на два платежі,всього разом 19000тис.

Dina@, і мені запропонували рестр.тіло 10000тис.пропонують сплатити 8.500,а ррешту ррзііб'ють на два платежі,всього разом 19000тис.
Дивіться щоб не було так як в мене! На останій проплаті просто зроблять все щоб ви вийшли знову на просрочку. І будете по кругу ходити.

Так, на останій проплаті просто заморозили мене і я вийшла на просрочку знову і не по своїй вині. І це вже виплативши 25000. А моє звернення що це не мої проблеми а у вас збої сказали що їм всеодно і «хай батя і брат продають машину і гасять твій кредит».

Так, на останій проплаті просто заморозили мене і я вийшла на просрочку знову і не по своїй вині. І це вже виплативши 25000. А моє звернення що це не мої проблеми а у вас збої сказали що їм всеодно і «хай батя і брат продають машину і гасять твій кредит».
твapu!! Я просто отдала тело вчера 7000, и на 2 платежа 18.000 разбили, а 14 сказали спишут

malaya, надо писать,и все пишите как есть,они помогут,кто просто ужас как так?

Dina@, та я й не маю ітак тих грошей щоб проплатити,так що це дохлий варіант(

Dina@, та я й не маю ітак тих грошей щоб проплатити,так що це дохлий варіант(
Їм всеодно, маєте чи ні. Їм гроші потрібні, тож тримайтесь, будуть дзвінки з погрозами не тільки Вам а й всій Вашій сім`ї.

Назад
Угорі