Маri
✩ V I P ✩
- Дописи
- 11921
- Реакції
- 18477
- Бали
- 2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я коли,на них забила!!!Життя стало покращуватися і спокійнішою стала.Дякую. Маю надію, що якнайбільше людей прочитають, усвідомлять і прислухаються.
За Вашим профілем бачу, що вже маєте досвід і розумієтесь у питанні.
На рівні психології та інстинктів людина намагається будь що відтермінувати важкі моменти і неприємні події в своєму житті, а також вирішальні кроки і прийняття рішень. Невідомість, невизначеність, нові обставини часто є більшим стресом, ніж поточне становище з усіма його недоліками. Хоча логікою частина цих людей все розуміє, але сподівається на поліпшення обставин і щасливий випадок. Дехто ж і логікою не дуже вміє користуватись... Але так чи інакше, зазвичай з кожним відбувається приблизно те, на що він заслуговує, перш за все інтелектом і характером. Проте є лише одна річ в цьому світі, якій поки що не можна зарадити. Все інше - тимчасові труднощі.
А,я с Альфа повелась,выплатила(на ветер)5000тыс.,после карантин и я забила.Теперь жалко денежек и о том ,что подписала новые бумажки.Они мне каникулы предлагали подписать,но я на это уже не пошла,потому что забила на нихМне тоже такую ересь предложили. Тело было 47к, было выплачено 12к (при чем тела погасилось всего 1000 грн?) потом началась просрочка, предложили реструктуризацию на 7 лет с платежом в 1200 грн. Я их послала с такими цифрами. Мне их договор изначальный в случае суда будет легче разнести, чем тот, что будет под реструктуризацию.
А по теме, отрицательно отношусь, так как охреневшие они все. Лучше накопить себе дома под подушкой нужную сумму тела и потом прийти и преложить, хотите, плачу сейчас так, не хотите - не проучите вообще ничего.
?