Реструктуризация: кто как ее воспринимает?

Дякую. Маю надію, що якнайбільше людей прочитають, усвідомлять і прислухаються.

За Вашим профілем бачу, що вже маєте досвід і розумієтесь у питанні.

На рівні психології та інстинктів людина намагається будь що відтермінувати важкі моменти і неприємні події в своєму житті, а також вирішальні кроки і прийняття рішень. Невідомість, невизначеність, нові обставини часто є більшим стресом, ніж поточне становище з усіма його недоліками. Хоча логікою частина цих людей все розуміє, але сподівається на поліпшення обставин і щасливий випадок. Дехто ж і логікою не дуже вміє користуватись... Але так чи інакше, зазвичай з кожним відбувається приблизно те, на що він заслуговує, перш за все інтелектом і характером. Проте є лише одна річ в цьому світі, якій поки що не можна зарадити. Все інше - тимчасові труднощі.
Я коли,на них забила!!!Життя стало покращуватися і спокійнішою стала.
Мне тоже такую ересь предложили. Тело было 47к, было выплачено 12к (при чем тела погасилось всего 1000 грн?) потом началась просрочка, предложили реструктуризацию на 7 лет с платежом в 1200 грн. Я их послала с такими цифрами. Мне их договор изначальный в случае суда будет легче разнести, чем тот, что будет под реструктуризацию.
А по теме, отрицательно отношусь, так как охреневшие они все. Лучше накопить себе дома под подушкой нужную сумму тела и потом прийти и преложить, хотите, плачу сейчас так, не хотите - не проучите вообще ничего.
А,я с Альфа повелась,выплатила(на ветер)5000тыс.,после карантин и я забила.Теперь жалко денежек и о том ,что подписала новые бумажки.Они мне каникулы предлагали подписать,но я на это уже не пошла,потому что забила на них

Хто і ,як сприймає???
с алексами и их реструкторизацией осторожней , у меня оставался один платеж и его также могут разбить на части , ну и я попробывал , обещали сумму остатка разделить на две даты , но две даты сделали только получилась сумма из двух остатков приплюсовали еще столько же , хорошо что были скрины кабинета и переписки на мыло , а так не в какую тупо морозились и все

Предлагаю слова "пролонгация" и "реструктуризация" закрашивать звёздочками как мат)

Назад
Угорі