Реструктуризація. Варто домовлятись?

• Автор теми Автор теми sophi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 4K

sophi

Форумчанин
Дописи
102
Реакції
22
Бали
5125
sophi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу в вівторок піти на відділення, спробувати домовитись за реструктуризацію?хтось так робив?просрочки 3тижні, сил вже нема

Хочу в вівторок піти на відділення, спробувати домовитись за реструктуризацію?хтось так робив?просрочки 3тижні, сил вже нема
Почитайте трішки форум можливо думка зміниться??)))

Они не делают реструктуризации, особенно на таком сроке. Если уж сильно достало и хотите платить, то не общайтесь. Выждите еще неделю. Когда они остановят начисление % Вы сами сможете выплачивать теми частями, которые будут Вам удобны. А вообще, что Вас так напрягало? Можете поделиться?

Мля....
Ну хоть кто-то - Покажите мне договор реструктуризации с МФО!
Я уже замахался объяснять, что такое реструктуризация)

Мля....
Ну хоть кто-то - Покажите мне договор реструктуризации с МФО!
Я уже замахался объяснять, что такое реструктуризация)

І мені, бо я в повному ах..є після того що мені ще одну стіну доклєїти обоів ))

А що у вас за МФО з яким хочете домовитися?

Доброго дня)
Будете іти сьогодні на відділення домовлятися чи ні?
Post automatically merged:

Також про то думаю іти чи ні (

Доброго дня)
Будете іти сьогодні на відділення домовлятися чи ні?

Також про то думаю іти чи ні (
Та от думаю, піти спитати можна, може якусь заяву написати, але буду мати гроші аж в наступний четвер, тому напевно нема сенсу

Та от думаю, піти спитати можна, може якусь заяву написати, але буду мати гроші аж в наступний четвер, тому напевно нема сенсу
Також думаю сходити але грошей немає ( думаєте без грошей не іти? Бо також думаю і незнаю як поступити іти чи ні) ще поки не дзвонили від них не раз самого ранку дзвонять зараз поки тихо(

Також думаю сходити але грошей немає ( думаєте без грошей не іти? Бо також думаю і незнаю як поступити іти чи ні) ще поки не дзвонили від них не раз самого ранку дзвонять зараз поки тихо(
А в вас скільки просрочка ?яке тіло? Мені ще теж сьогодні не дзвонили вони

3500 вроді прострочка 15 день

Сильно достають контактних?

Назад
Угорі