Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Почитайте трішки форум можливо думка зміниться??)))Хочу в вівторок піти на відділення, спробувати домовитись за реструктуризацію?хтось так робив?просрочки 3тижні, сил вже нема
Почитайте трішки форум можливо думка зміниться??)))
Когда сходите - расскажете.Хочу в вівторок піти на відділення, спробувати домовитись за реструктуризацію?хтось так робив?просрочки 3тижні, сил вже нема
Они не делают реструктуризации, особенно на таком сроке. Если уж сильно достало и хотите платить, то не общайтесь. Выждите еще неделю. Когда они остановят начисление % Вы сами сможете выплачивать теми частями, которые будут Вам удобны. А вообще, что Вас так напрягало? Можете поделиться?Хочу в вівторок піти на відділення, спробувати домовитись за реструктуризацію?хтось так робив?просрочки 3тижні, сил вже нема
Мля....
Ну хоть кто-то - Покажите мне договор реструктуризации с МФО!
Я уже замахался объяснять, что такое реструктуризация)
))) не говорите, реструктуризация теже обои, только узоры их не совпадают с ВашимиІ мені, бо я в повному ах..є після того що мені ще одну стіну доклєїти обоів ))
А що у вас за МФО з яким хочете домовитися?Хочу в вівторок піти на відділення, спробувати домовитись за реструктуризацію?хтось так робив?просрочки 3тижні, сил вже нема
Я 4кантори маю де ставила підріс,і нічого.....живу.....6м прострочкиТа повірте, я вже тут давно)))прос о вони єдині, де я ставила підпис в відділенні
Які контори можете сказати?)Я 4кантори маю де ставила підріс,і нічого.....живу.....6м прострочки
Ф ФінХ, мікрокредит, ШГ, кешпоінтЯкі контори можете сказати?)
Швидко гроші сильно вас доставали за тих 6 місяців? Яке у вас тіло?Ф ФінХ, мікрокредит, ШГ, кешпоінт
Ой про тіло вже забула))))) доставали контактних і зараз тоже.....але меньше....Швидко гроші сильно вас доставали за тих 6 місяців? Яке у вас тіло?
В мене шг 3місяці просрочка зараз час від часу тільки смсШвидко гроші сильно вас доставали за тих 6 місяців? Яке у вас тіло?
Доброго дня)Хочу в вівторок піти на відділення, спробувати домовитись за реструктуризацію?хтось так робив?просрочки 3тижні, сил вже нема
Також про то думаю іти чи ні (Хочу в вівторок піти на відділення, спробувати домовитись за реструктуризацію?хтось так робив?просрочки 3тижні, сил вже нема
Та от думаю, піти спитати можна, може якусь заяву написати, але буду мати гроші аж в наступний четвер, тому напевно нема сенсуДоброго дня)
Будете іти сьогодні на відділення домовлятися чи ні?
Post automatically merged:
Також про то думаю іти чи ні (
Також думаю сходити але грошей немає ( думаєте без грошей не іти? Бо також думаю і незнаю як поступити іти чи ні) ще поки не дзвонили від них не раз самого ранку дзвонять зараз поки тихо(Та от думаю, піти спитати можна, може якусь заяву написати, але буду мати гроші аж в наступний четвер, тому напевно нема сенсу
А в вас скільки просрочка ?яке тіло? Мені ще теж сьогодні не дзвонили вониТакож думаю сходити але грошей немає ( думаєте без грошей не іти? Бо також думаю і незнаю як поступити іти чи ні) ще поки не дзвонили від них не раз самого ранку дзвонять зараз поки тихо(
3500 вроді прострочка 15 деньА в вас скільки просрочка ?яке тіло? Мені ще теж сьогодні не дзвонили вони
Сильно достають контактних?А в вас скільки просрочка ?яке тіло? Мені ще теж сьогодні не дзвонили вони