Решение вопросов с МФО

• Автор теми Автор теми sab
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 102
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Никому ничего не платите.все подписиваем петицію на сайте президента о закритим єтих мфо.єто аимогатели.надо бороться а не платить.
Post automatically merged:

Конечно если ви платите то нас которое вообще на игноре как здесь говорять -я снежинка! Будут долбить.а если все все прекратили оплачтвать вот тогда можно и поборотися.
А где петиция ? Скиньте ссылку

я звонил на горячую линию, там были более менее адекватные парни
сказал, что денег нет. оплачиваю либо тело либо не заплачу ничего. они согласились, я так и закрыл их. говорите с ними уверенно, диктуйте свои правила.
бл ,а мне даже тело жалко отдавать ! Это мои родненькие денежки . У них их много ,а у меня сын растёт!

А где петиция ? Скиньте ссылку

[censure] ,а мне даже тело жалко отдавать ! Это мои родненькие денежки . У них их много ,а у меня сын растёт!
В чому проблема ?) Вирішіть для себе , хто для Вас рідніший , син чи МФО , а потім думайте)

• Подобається
Реакції: sab
На меня фотоколлаж сделали)) Но пока не раскидывали по соцсетям... Ну или я просто не знаю этого)
Сколько дней просрочка у вас? У меня недели две, пока только звонят мне. Стоит блокировщик, на звонки не отвечаю. Но слышала что за**.. ..иые до ужаса. Переживаю чтоб соседей не дергали....

Сколько дней просрочка у вас? У меня недели две, пока только звонят мне. Стоит блокировщик, на звонки не отвечаю. Но слышала что за**.. ..иые до ужаса. Переживаю чтоб соседей не дергали....
Ми с сестрой держим оборону уже 21день.

Я согласна что забить. Но это чудо сначало выслало мне хоть что скидать на область будет. Я была подготовлена к разговору. Сегодня вот ***** написало что будем работу продолжать?. Ну как забить??????
Сказать всем что мошенники и все всем игноре и жить дальше

Браво ! Немає підпису - нема розмови . Тотальний ігнор і знущання над калом .Жаль , звичайно , що в більшості із нас не вистачає нервів дійти до суду
Дойти до суда можно! Вопрос в том, где найти адвоката, который поможет это все правильно преподнести в суде?

Дойти до суда можно! Вопрос в том, где найти адвоката, который поможет это все правильно преподнести в суде?
Це вже інше питання. Для мене ця історія тільки починається - місяць просрочки в 10 ти МФО . До суду ой як ще далеко ...)

Я согласна что забить. Но это чудо сначало выслало мне хоть что скидать на область будет. Я была подготовлена к разговору. Сегодня вот ***** написало что будем работу продолжать?. Ну как забить??????
Тварюки, але хвіст трубою! Дочекаємося і ми, як вони давитися будуть!

Я новенький. Имею 8 кредитов. По 6-ти пошли просрочки уже больше 20 дней.
. Месяц назад перенес инфаркт-миокарда (очень тяжелый) , всвязи с этим потерял работу. Денег сейчас нет даже на продление , и в ближайшое время не предвидится.. Что делать не знаю. До болезни виплачивал все до копейки без просрочек.

Самие отбитие на мой взгляд:
Ваша готивочка
Бистрозайм
Гроши всим
Манивео
Кредитон
Кредиткасса
Милоан
Кешберри
Го финго
Центрокредит
Кредит Ап
Укрпозику не знаю.
Центрокредит мне говориоли что их договор не соответствует действительности,Ю кредит ап слава Богу после письма Нацкомфин списали большую ччасть. маники после проверки продали талиону, быстрозайм подаю в ментовку напостой-наглые твapu. Гроши всим сла вБогу сама не понимаю как погасила, милоан ьтихие потом продают кредит капиталу; Кредитон слышала и читала закалебывают все и все. Кредит касса слава Богу первые пошли на уступки-звонили ьточно везде
Нацкому-пишите на всех

• Подобається
Підрахував свої "здобутки" і виявилося більше 10-ти )
Алекс кредіт
Манівео
Майкредит
Кредит+
Швидко Гроші
Ваша х..чка
Кф
Твої гроші
Мікрокеш
Кредит 7
Море грошей
Манібум
Єврогроші
І кредит

І того 14 штук)
+ Мій кредит в Мегабанку
+ Кредит матері в Отп
Плачу лише банкам і ікредіт. Решта - повний мороз. Холод . Лід. А враховуючи те , що якесь звірятко сьогодні порадувало начальство моєї матері , температура далі буде наближатися до нуля

• Подобається
Просто п.....ц. скинули фото в обласное управление что меня начальник коррупцией заставляет заниматься

Тварюки, але хвіст трубою! Дочекаємося і ми, як вони давитися будуть!
Сил уже нет.

В нас може і є, а ось у родичів, навряд чи..Ми хоч якось тут, на форумі знаходимо однодумців, а вони налякані.
Дала посилання, щоб передачу глянули Стосується кожного, де спеціалісти це коментують, а вони почули лише те, що %%% шалені нарости можуть до 800к

Браво ! Немає підпису - нема розмови . Тотальний ігнор і знущання над калом .Жаль , звичайно , що в більшості із нас не вистачає нервів дійти до суду
В нас може і є, а ось у родичів, навряд чи..Ми хоч якось тут, на форумі знаходимо однодумців, а вони налякані.
Дала посилання, щоб передачу глянули Стосується кожного, де спеціалісти це коментують, а вони почули лише те, що %%% шалені нарости можуть до 800к

Мої родичі готові за мене рвати на шмаття . Поки що не всі , деякі питають - а чому ти з ними не спілкуєшся ? Як це , не віддавати ? Це ж борг ... Головне , що з найріднішими домовився.

• Подобається
Мої родичі готові за мене рвати на шмаття . Поки що не всі , деякі питають - а чому ти з ними не спілкуєшся ? Як це , не віддавати ? Це ж борг ... Головне , що з найріднішими домовився.
Зі своїми я теж домовилась на початку, але як всі масштаби всплили, і як почали їм на роботі гадити, не кожен керівник це зрозуміє, та і перевірити може, чи правда без підстав турбують, робота стала під загрозою, і тут почалося...Але зі шкіри вилазять, щоб хоч якось допомогти.
А ось деякі, навпаки, за своє нутро переживають, зробили з мене потаскуху кончену, мабуть і раніше так вважали, а зараз трапилась нагода це озвучити.Раді були, щоб кали дізналися те, чого ще не встигли нарити. І замість підтримки, не фінансової, а моральної, професійної, оскільки є зв'язки з юристами (а може насправді немає і не було ніколи, а все було просто показуха), отримала відро лайна на голову.
Знаєте, у стресових ситуаціях, коли відключається мозок, відкриваються нові обличчя людей, яких вважала родичами, а виявилось, чужі і гнилі люди.

З
Зі своїми я теж домовилась на початку, але як всі масштаби всплили, і як почали їм на роботі гадити, не кожен керівник це зрозуміє, та і перевірити може, чи правда без підстав турбують, робота стала під загрозою, і тут почалося...Але зі шкіри вилазять, щоб хоч якось допомогти.
А ось деякі, навпаки, за своє нутро переживають, зробили з мене потаскуху кончену, мабуть і раніше так вважали, а зараз трапилась нагода це озвучити.Раді були, щоб кали дізналися те, чого ще не встигли нарити. І замість підтримки, не фінансової, а моральної, професійної, оскільки є зв'язки з юристами (а може насправді немає і не було ніколи, а все було просто показуха), отримала відро лайна на голову.
Знаєте, у стресових ситуаціях, коли відключається мозок, відкриваються нові обличчя людей, яких вважала родичами, а виявилось, чужі і гнилі люди.
Зате ви взнали , хто є хто ) і на чиє лікування в випадку чого можна 15 копійок дати . Радянських.

• Аха-ха-ха
Уже где-то 2,5 месяца

Підрахував свої "здобутки" і виявилося більше 10-ти )
Алекс кредіт
Манівео
Майкредит
Кредит+
Швидко Гроші
Ваша х..чка
Кф
Твої гроші
Мікрокеш
Кредит 7
Море грошей
Манібум
Єврогроші
І кредит

І того 14 штук)
+ Мій кредит в Мегабанку
+ Кредит матері в Отп
Плачу лише банкам і ікредіт. Решта - повний мороз. Холод . Лід. А враховуючи те , що якесь звірятко сьогодні порадувало начальство моєї матері , температура далі буде наближатися до нуля
Тут уже режим Сабзиро надо включать)

Дов
Уже где-то 2,5 месяца

Тут уже режим Сабзиро надо включать)
Доводиться. Подивимося , що матері скажуть сьогодні на роботі . Калоїд із кредіт+позвонив її начальнику , сказав , що він мій дядько і винен 10000 тисяч )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі