Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
4,8% в месяц - это круто! Конечно устраивает!!! (это не 1,5-2% в день...Борг--5500. Розбили на три місяці по 2100грн.. . Мене влаштовує.
Буди щотижневі,.670. . Списали пеню,штрафи.% але мурижили 2годА до цього були проплати?
Нічого Ви їх годували,і ніяк не вдавляться,сволочі.Та якщо Вас влаштовує,то вже добре)Буди щотижневі,.670. . Списали пеню,штрафи.% але мурижили 2год
Скiльки Ви iм вже сплатили?Буди щотижневі,.670. . Списали пеню,штрафи.% але мурижили 2год
8платежів----670грн. Тіло-----6250. Прострочка була 25днів. Списали все. Закрили той кредит. Надали цей. Нехай вже так. Мені підійшло. Головне, я взмозі цей платити. Оформлення на відділенні. Можливо,хтось,порахує мене дурою,що погодилась,але ми поговорили з мамою і вона мене підтримала. Згідна на оплати. Нарахунок онлайн,на*уй,послала.Скiльки Ви iм вже сплатили?
Головне аби Вас це влаштовувало.8платежів----670грн. Тіло-----6250. Прострочка була 25днів. Списали все. Закрили той кредит. Надали цей. Нехай вже так. Мені підійшло. Головне, я взмозі цей платити. Оформлення на відділенні. Можливо,хтось,порахує мене дурою,що погодилась,але ми поговорили з мамою і вона мене підтримала. Згідна на оплати. Нарахунок онлайн,на*уй,послала.
Шкода тих проплат,але ще немаю такої впевненості протистояти їм. На все потрібен час.
Нікого не закликаю роботи, як я. Це мій вибір.,!!!!
А це ви писали що надали їм поточний рахунок ...8платежів----670грн. Тіло-----6250. Прострочка була 25днів. Списали все. Закрили той кредит. Надали цей. Нехай вже так. Мені підійшло. Головне, я взмозі цей платити. Оформлення на відділенні. Можливо,хтось,порахує мене дурою,що погодилась,але ми поговорили з мамою і вона мене підтримала. Згідна на оплати. Нарахунок онлайн,на*уй,послала.
Шкода тих проплат,але ще немаю такої впевненості протистояти їм. На все потрібен час.
Нікого не закликаю роботи, як я. Це мій вибір.,!!!!
Так,і про це розпиталась сьогодні. Так як на той час,коли я брала в них кредит,вони співпрацювали з ПРИВАТОМ. Тепер -----приват,Ощадбанк, альфаА це ви писали що надали їм поточний рахунок ...
Прочитала свій договір то написано надано поточний рахунок (номер картки)
Не знаю чи пощастило,але мене влаштувало на даний момент. Якщо Ви з Волині пишіть в ЛКЦе вам пощастило,мені не хотіли йти назустріч
Так ,з Волині )Не знаю чи пощастило,але мене влаштувало на даний момент. Якщо Ви з Волині пишіть в ЛК
А саме?Так ,з Волині )
ЛуцькА саме?
Луцьк і я . Біжу бо пшеницю молотять.
Бачив вже багатьох земляків тут на сайті) Шкода що саме через такі обставини пересіклися...Луцьк і я . Біжу бо пшеницю молотять.
фін х це гоу фін гоуБорг--5500. Розбили на три місяці по 2100грн.. . Мене влаштовує.
ФінХ це КРЕДІПЛЮС, гофінгоу в мене теж єфін х це гоу фін гоу