Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
3 рокиЯкий термін оскарження виконавчого провадження підскажіть?
Дякую бо думав шо 15 днів3 роки
Почитайте в темах юристів форуму, там є вся потрібна інформаціяДякую бо думав шо 15 днів
Це Ви напевно переплутали з подачею відзиву на позовні вимоги після отримання документів. Інформації на форумі багато, тому можна заплутатись.Дякую бо думав шо 15 днів
Виконавче провадження - 10 днів, з моменту, як ви офіційно дізнались.Який термін оскарження виконавчого провадження підскажіть?
Не зовсім ))Саме так!
Что такое Note?
А кому присылали коллажи? И какого плана они были?
[/QUOTПрисилали зовсім на чужу жінку яку я з трудом знаю, повне пopнo. А ще таке ж саме на брата. Був треш, скандал, але пережила
Как избавились? Закрыли за тело? И долго ждали выгодных предложений?Осталось Бизпозика (передан), Манивео (продан), КФ (продан), Алекс (может и продан). Да никому особо. Мужу, свекру, соседи молчали. Избавилась от Милоана, Мани4ю, Динеро, Майкредит, Кредит+, Егроши, Кредит365.
"Рішення, дії або бездіяльність виконавця чи іншої посадової особи державної виконавчої служби може бути оскаржено у десятиденний строк з дня, коли особа дізналася або повинна була дізнатися про порушення її прав, свобод чи інтересів, а щодо оскарження постанови про відкладення провадження виконавчих дій — у триденний строк."Який термін оскарження виконавчого провадження підскажіть?
Це термін на відміну ВНН.3 роки
Часть за тело, часть с небольшим процентом, но не то, что накрутили. А Динеро вышло меньше тела..Как избавились? Закрыли за тело? И долго ждали выгодных предложений?
3 годаМоже повторюся виконавче провадження відкрито по виконавчому напису приватного нотаріусу який термін на оскарження 10 днів чи 3 роки(бо я шось запутався чи неуважний)))
Как много было звонков третьим лицам? И коллажи присылали кому нибудь?2 года и 8 месяцев режима Снежинки. Ни ИНН, ни судов.
Я без понятия как много было звонков третьим лицам. Я своих знакомых сразу предупредила, могут звонить, лучше не общаться, иначе не отстанут. А на счёт остальных незнакомых мне людей, посылала в полицию.Как много было звонков третьим лицам? И коллажи присылали кому нибудь?
провадження10 днів
напис3 роки
А много у Вас было мфо? Какие были?И как сейчас с ними обстоят дела?Я без понятия как много было звонков третьим лицам. Я своих знакомых сразу предупредила, могут звонить, лучше не общаться, иначе не отстанут. А на счёт остальных незнакомых мне людей, посылала в полицию.
На счёт коллажей, никто мне ничего не говорил.
Достаточно, 28 штук, всех сейчас и не вспомню. В режиме Снежинки, всех несогласных, велком в суд. )А много у Вас было мфо? Какие были?И как сейчас с ними обстоят дела?