Реконструктизація з приватом

Кіра@.

Форумчанин
Дописи
326
Реакції
68
Бали
2625
Кіра@. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть хто зміг на ранніх сроках домовитись за реконструктизацію. Ато тягнуть тільки гроші і тіль в мінус виходю.

:facepalm:Реконструкт... рекунстрк..рестукрут.. ре-структуризация - отак должно быть :boast:

Підкажіть хто зміг на ранніх сроках домовитись за реконструктизацію. Ато тягнуть тільки гроші і тіль в мінус виходю.
Нема чого з приватамом домовлятись! Вони страшні бариги. Тільки через суд.

Думаете, с такими дeбuлaми, можно договариваться??

Вкладення

• IMG_20201007_151540.webp
    IMG_20201007_151540.webp
    302.3 Кб · Перегляди: 109
5 лет назад тоже было до 100грн,последний раз в марте смотрел нарисовали уже - 18К грн :bad: забил живу и радуюсь жизни без "долгов"
Та то само собой) у меня тож хватает) просто смс под копирку пишут) приедут крепить за 80 грн. ну это ж юмор хоть бы сами думали

5 лет назад тоже было до 100грн,последний раз в марте смотрел нарисовали уже - 18К грн :bad: забил живу и радуюсь жизни без "долгов"
Это не остаток от кредита. Это на заблокированной, пол года назад, карте ДЛЯ ВЫПЛАТ.

Мне предлагали. Я отказался. Потом предложили внести хотябы 500 грн. и я тоже отказался. Просрочка 1.5 года.
Приезжали 4 раза. Бензин только сжигают...

Мне предлагали. Я отказался. Потом предложили внести хотябы 500 грн. и я тоже отказался. Просрочка 1.5 года.
Приезжали 4 раза. Бензин только сжигают...
приват приезжал? сколько хотят?

что привозили? подписывали что- нибудь?
Первый раз бумажку на ворота приклеили, второй раз через родственника передали и остальные два раза в почтовый ящик бумажку кинули. Ничего не подписывал.

Первый раз бумажку на ворота приклеили, второй раз через родственника передали и остальные два раза в почтовый ящик бумажку кинули. Ничего не подписывал.
Мне через тещу "повестку" в суд)

реконструктизацію - щось новеньке. Реструктуризація боргу може?
Можна домовитись, дивлячись на яких умовах. Іноді це не самий гірший варіант. В Приваті непогані юристи і судитися з ними треба з своїм юристом обов'язково. Іноді вони пропонують непогані умови реструктуризації боргу.У моєї дружини був борг 5000тис.тіло+ 6000 відсотки та штрафи. Запропонували 6600 розбити на три місяці по 2200. Ми оплатили і все проблем немає. Удачі та будьте уважні.

Останнє редагування:
Тело 30 тыс., хотят 50. Сумма заморожена уже 4 месяца. Дальше не считают.
а как заморозили???

Можна домовитись, дивлячись на яких умовах. Іноді це не самий гірший варіант. В Приваті непогані юристи і судитися з ними треба з своїм юристом обов'язково. Іноді вони пропонують непогані умови реструктуризації боргу.У моєї дружини був борг 5000тис.тіло+ 6000 відсотки та штрафи. Запропонували 6600 розбити на три місяці по 2200. Ми оплатили і все проблем немає. Удачі та будьте уважні.
за сколько времени они накрутили 6к с 5 тела??

Назад
Угорі