Регион Хмельницкий

• Автор теми Автор теми Mulder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 169
  • Перегляди Перегляди 13K
Алевтина, близьким також звонять?
Ви щось закривали
Спочатку телефонували, а на теперішній час все лояльніше. Інколи можуть на роботу подзвонити і контактним. Поки що не закривала нічого. Розраховують з боргами перед друзями, в яких в паніці понабирала, щоб позакривати МФО((

Алевтина, в мене контактних,як таки нема.А родичів знаходять.Поки тоже треба людям віддавати,кришу рве

Привіт всім з Хмельницького. Хотілось би зустрітися і поговорити з людьми які мають такі ж проблеми з МФО, як і в мене. Може разом буде легше

Хмельницький привіт:bye:
Привіт всім з Хмельницького. Хотілось би зустрітися і поговорити з людьми які мають такі ж проблеми з МФО, як і в мене. Може разом буде легше
Теж маю проблеми з тими мфо(

Можна було б зустрітись випити кави , поговорити....з друзями якось не виходить говорити, бо нікому не потрібні чужі проблеми, а з однодумцями буде легше

Можна було б зустрітись випити кави , поговорити....з друзями якось не виходить говорити, бо нікому не потрібні чужі проблеми, а з однодумцями буде легше
Плюсую)
Двоякий привід для радощів...)
Це точно?

Я можу зранку, як дітей в школу заведу

В вас багато МФО?
20 штук( весь час на всіх робила пролонгації, поки не загналася в тааааку яму
Я можу і зранку, і в день)
Я можу зранку, як дітей в школу заведу

В вас багато МФО?
А у Вас?

Двоякий привід для радощів...)
Радощів мало, не спорю.
Але якщо нас багато - нас не подолати!!!
Для цьогож цей форум? Щоб разом вирішити проблему, яку в самотності просто привело до ...

Назад
Угорі