Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спочатку телефонували, а на теперішній час все лояльніше. Інколи можуть на роботу подзвонити і контактним. Поки що не закривала нічого. Розраховують з боргами перед друзями, в яких в паніці понабирала, щоб позакривати МФО((Алевтина, близьким також звонять?
Ви щось закривали
Все буде Ок) Це лиш тимчасові фінансові проблемки. Це не основне в житті.Алевтина, в мене контактних,як таки нема.А родичів знаходять.Поки тоже треба людям віддавати,кришу рве

Теж маю проблеми з тими мфо(Привіт всім з Хмельницького. Хотілось би зустрітися і поговорити з людьми які мають такі ж проблеми з МФО, як і в мене. Може разом буде легше
Двоякий привід для радощів...)А нас не так уж и мало![]()
Плюсую)Можна було б зустрітись випити кави , поговорити....з друзями якось не виходить говорити, бо нікому не потрібні чужі проблеми, а з однодумцями буде легше
Це точно?Двоякий привід для радощів...)
Плюсую)
Це точно?
В вас багато МФО?Плюсую)
Це точно?
20 штук( весь час на всіх робила пролонгації, поки не загналася в тааааку ямуЯ можу зранку, як дітей в школу заведу
В вас багато МФО?
А у Вас?Я можу зранку, як дітей в школу заведу
В вас багато МФО?
Можем перейти в лічку)14, + благо
Не можу, немає прав( Можете Ви написати?Напишіть мені
Я теж не бачу як вам написати в особисті повідомленняНе можу, немає прав( Можете Ви написати?
Напишіть мені на пошту) [email protected]Я теж не бачу як вам написати в особисті повідомлення
Радощів мало, не спорю.Двоякий привід для радощів...)