ребята, помогите! Муж хуже коллектора

• Автор теми Автор теми Alena313541
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 5K
поговорила сегодня с адвокатом, он общался при мне с майкредит.
так вот, в принципе не существует в законе такого понятия как пролонгация, и даже в итоговом результате не могут требовать более чем тело+50% от тела кредита проценты. Никаких воооот тех огромный сумм. Любые пролонгации это уже частичная оплата.
Допустим, в манивео я брала 15, заплатила пролонгаций 25, и платежи 17, получается я уже вообще ничего им не должна, хотя они требуют еще 9 плюс проценты... в общей сумме 14))))) Естественно они не идут на уступки и хотят еще мяса.
Поэтому не нужно думать что это конец. Это только начало и нужно двигаться чтоб избавиться от ярма.

Ой. Вы не поверите. А мне мой вчера первый раз за всё это время написал в Вайбер. Два слова. " Как дела?" Ой, так приятно. Переживает,,?????

Всем доброй ночи,у меня25 МФО ,+ банки.Кредит брался покупали в квартиру технику,делали ремонт.Муж всегда говорил твои кредиты ,твои проблемы,Так и влипла в МФо,сначала для погашения кредитов ,потом дчтоб не было просрочек.Сегодня пришли письма из МФО,муж сказал не хочет такую жену.Жить вообще не хочется,работаю в медицине,на период карантина за свой счёт. Как дальше выкрусиваться ?Коллектора достали.
Вам надо поменять номер или в блок і через 3 месяца звонков будет меньше а там будут сами вас просить лтдайте хоть то што взяли только тело. Пісьма в мене вже ціла куча які приходили теж напротязі 3 місяців зараз і дзвінків і листів меньше. А де робила пролонгації просять щоб менше за тіло віддали тож непереживайте всі родичі знайомі поначалу так зляться потім заспокоюються, або самі стають в такій сраці і ще тебе питають як ти справилась в мене так е знайомі коли їм звонили по поводу мене ображались напевно а тепер звонять до мене і питають щоробити і суми похлеще моїх
В мене 20+ МФО і коли почались просрочки чоловік теж злився а тоді коли перестала продовжувати перестала доставати гроші а все поклала на його плечі, він тоді зрозумів чого я їх брала. А я була в декреті остані гроші віддала чоловік поїхав на заробітки там йому не заплати приїхав нізчим, потім знову поїх недоплатили,я була сама з двома дітьми ще й в декреті дитині 4 місяці меншій і на суміші мені треба було кормити їх, моєї мами нема в живих розраховувати на свекровь яка коли почались прсрочки як вияснилось думала що я получала 3000 тисячі а не 860 на дитину і як мені не хватало. Тоді він зрозумів і зараз ми за МФО вже не говорим або разом сміємось хоть їх ще ніхто не закрив. Мене вчили що брала віддай тож коли в мене все налагодиться тоді я може про них згадаю а зараз в мене на першому місці дітки яких я дуже люблю і хочу щоб вони були щасливі. Тож беріть себе в руки і якщо працюєте працйте для дітей а чоловік тут е тут нема, якщо кредит на нему то хай сам і плотить а ви заробляйте на дітей бо він їм нічого недасть тілки попіз,,,ть може

Останнє редагування:
По перше,не переживайте,було б через що.я от не плачу кредити і норм себе почуваю.Адже не вважаю за потрібне кормить ці шараги,вони і так зажрались.
По друге,у вас є діточки,це велике щастя,і ви велика молодець,що у вас їх двоє.Значить ви гарна мама,раз Бог Вам дав аж 2 дитинки.Ви їм потрібні,своїм дітям,адже мама-це саме дорогоцінне,що є в дитини.Тому тримайтесь заради ваших малюків.?Все буде добре.І перестаньте кормить ці мфчмо,краще купіть щось своїм діточкам,порадуйте себе.
А по третє,вибачте,а нафіга вам такий чоловік,який вас не підтримує.Мене мій теж не підтримував.Я взяла дитину і пішла.І начорта він мені такий нада.Я ще зустріну свою справжню долю.
Тому не переживайте,перестаньте кормить грошима ті мфчмошки.Краще візьміть і влаштуйте свято собі і діточкам.
Якщо захочете,пишіть мені в лс,завжди підтримаю.Гарного вам дня і діточкам))
Сенс життя не в тому, щоб чекати, коли закінчиться гроза, а в тому, щоб вчитися танцювати під дощем

Вам надо поменять номер или в блок і через 3 месяца звонков будет меньше а там будут сами вас просить лтдайте хоть то што взяли только тело. Пісьма в мене вже ціла куча які приходили теж напротязі 3 місяців зараз і дзвінків і листів меньше. А де робила пролонгації просять щоб менше за тіло віддали тож непереживайте всі родичі знайомі поначалу так зляться потім заспокоюються, або самі стають в такій сраці і ще тебе питають як ти справилась в мене так е знайомі коли їм звонили по поводу мене ображались напевно а тепер звонять до мене і питають щоробити і суми похлеще моїх
В мене 20+ МФО і коли почались просрочки чоловік теж злився а тоді коли перестала продовжувати перестала доставати гроші а все поклала на його плечі, він тоді зрозумів чого я їх брала. А я була в декреті остані гроші віддала чоловік поїхав на заробітки там йому не заплати приїхав нізчим, потім знову поїх недоплатили,я була сама з двома дітьми ще й в декреті дитині 4 місяці меншій і на суміші мені треба було кормити їх, моєї мами нема в живих розраховувати на свекровь яка коли почались прсрочки як вияснилось думала що я получала 3000 тисячі а не 860 на дитину і як мені не хватало. Тоді він зрозумів і зараз ми за МФО вже не говорим або разом сміємось хоть їх ще ніхто не закрив. Мене вчили що брала віддай тож коли в мене все налагодиться тоді я може про них згадаю а зараз в мене на першому місці дітки яких я дуже люблю і хочу щоб вони були щасливі. Тож беріть себе в руки і якщо працюєте працйте для дітей а чоловік тут е тут нема, якщо кредит на нему то хай сам і плотить а ви заробляйте на дітей бо він їм нічого недасть тілки попіз,,,ть може
Спа ибо

В
сил моих больше нет. Муж хуже коллектора, долбит через день за эти кредиты. Зп получил и раздал за мои долги, а меня потом тиранит. Орет перед детьми на меня. Хочется умереть. Помощи ждать не от куда. Поддержите меня, мысли о суициде (д*ра, знаю). У меня двое маленьких детей. Но я их не достойна . Наверное и мужу будет легче, если я исчезну....
вы вот вообще что прикалываетесь? я вот в шоке! даже не смотря на мфо, а почему он на вас кричит придетях, это не хорошо, это плохо, очень плохо! во вторых дайте ему всю инфу, если не хочет читать, значит дypak. Извените, но правда. Мой просто сразу попросил всех объяснений и все проанализировал. Господи да чтож люди такие тупые, ну есть же законы и все можно узнать, ну что все верят голосу с телефона....я в шоке...:eek:

Назад
Угорі