реально приедут коллекторы финсфера?

• Автор теми Автор теми nekkit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 841

nekkit

Читач
Дописи
11
Реакції
3
Бали
3
nekkit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
пришло смс от финсферы.Ігнорування дзвінків спеціаліста, призведе до узгодження з Вами виїзду за Вашою адресою. Зателефонуйте 0800310111

пришло смс от финсферы.Ігнорування дзвінків спеціаліста, призведе до узгодження з Вами виїзду за Вашою адресою. Зателефонуйте 0800310111
Зателефонуйте. Призначте зустріч. Біля військомату. І можете не приїжать.

мені вони кілька разів "призначали зустріч", зараз вже пишуть про "акційні умови погашення", чекаю конкретики, бо поки без цифр)

мені вони кілька разів "призначали зустріч", зараз вже пишуть про "акційні умови погашення", чекаю конкретики, бо поки без цифр)
в мене таке ж, чекаю, та і грошей поки нема про щось домовлятись
взагалі, по закону, без вашої згоди ніхто не має права приїжджати

Приедут братки на чёрной Волге.

блин, а я их название постояно читал как финСера, а не финСфера. Никто к Вам не приедет, ну разве что вы сами с ними встречу согласуете) 6к тело с июня месяца пишут что смс что готовы списать проценты, но цыфры не пишут.

Ахахаха було і в мене таке , через місяць звонили плакались щоб повернув хоча б тіло 😂

Назад
Угорі