Финсфера (Іннова Фінанс) подали в суд

• Автор теми Автор теми Просто 5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 5K
Вони таких смс напишут ще багато. Ведуть себе дуже хамсько. Багато пишуть в telegram, я його заблокувала, але коли писали то не представлялися поки не питала хто ви взагалі та з ким я розмовляю.... Відповідали фінсфера а потім через хвилину видаляли повідомлення. З ними в мене окрема історія... То хай краще на мене в суд подають. Я йому вже стільки виплатила набагато більше чим тіло. Хай чекають. Домовлятися вони не хочуть навідріз.

Вони таких смс напишут ще багато. Ведуть себе дуже хамсько. Багато пишуть в telegram, я його заблокувала, але коли писали то не представлялися поки не питала хто ви взагалі та з ким я розмовляю.... Відповідали фінсфера а потім через хвилину видаляли повідомлення. З ними в мене окрема історія... То хай краще на мене в суд подають. Я йому вже стільки виплатила набагато більше чим тіло. Хай чекають. Домовлятися вони не хочуть навідріз.
Мені вони щодня присилають на пошту голубий дзвіночок на весь екран :rofl:
unnamed.webp

Вкладення

• IMG_20241031_211854.webp
    IMG_20241031_211854.webp
    89.6 Кб · Перегляди: 141
Ще таке прислали
Запам'ятайте, коли вони подають в суд, то вони не повідомляють про це, щоб ви ні в якому разі не дізнались про це, і у них буде більше шансів. Це просто лякалка.

Запам'ятайте, коли вони подають в суд, то вони не повідомляють про це, щоб ви ні в якому разі не дізнались про це, і у них буде більше шансів. Це просто лякалка.
Мені на Укрпошту прийшла позовна заява.
Як у вас з ними суд вирішився?

Добрий день. Прийшло сьогодні таке смс. Це все, подають до суду чи чергова лякалка?

Вкладення

• IMG_20241203_125646.webp
    IMG_20241203_125646.webp
    89.4 Кб · Перегляди: 82
Мені на Укрпошту прийшла позовна заява.
Як у вас з ними суд вирішився?
Перша інстанція вирішила не розбиратися у справі, і тупо присудили 60к с 8к тіла кредиту... Подали апеляцію, чекаємо з серпня місяця, пока тиша.
Добрий день. Прийшло сьогодні таке смс. Це все, подають до суду чи чергова лякалка?
Коли на мене подавали нічого не писали, просто подали і все.

Перша інстанція вирішила не розбиратися у справі, і тупо присудили 60к с 8к тіла кредиту... Подали апеляцію, чекаємо з серпня місяця, пока тиша.

В мене з 14 к хочуть 60 тис
Досить швидко подали пів року (
Але на судовій владі поки не відображається нічого

В мене з 14 к хочуть 60 тис
Досить швидко подали пів року (
Але на судовій владі поки не відображається нічого
Якщо з адвокатом вібиватися, буде шанс на тіло+% до просрочки, або як у мене апеляція з невідомим результатом, апеляцій ще з ними не бачив, є шанс що повністю відмовлять)

Коли на мене подавали нічого не писали, просто подали і все
Та я також думаю, що не попереджають про таке, та нерви дають про себе знати. Особливо коли за останні два дні почали і інші кредити продавати колекторам...
Та і сума там не настільки велика з % і протермінування 60 днів

А за весь вас до суду сильно задовбували? Оточенню дзвонять ?

Назад
Угорі