Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене 3 тижні просрочка по ним, таке, на роботу і контактним тризвонять, , рідним хз чи звонять, вони в курсі і з лівих номерів не беруть , з часом все рідше, ще не продалиПривет в ожидании срока по Милоан. Тело 9т. пролонгаций не было. Скажите что от них ждать? родных ищут удачно??? Идут на уступки? Нац фин что по ним говорит?
а на работу звонят вы сами контакт давали в анкете? вы оф. работаете?В мене 3 тижні просрочка по ним, таке, на роботу і контактним тризвонять, , рідним хз чи звонять, вони в курсі і з лівих номерів не беруть , з часом все рідше, ще не продали
никого не нашли --- прям бальзамс марта просрочка. иногда звонил юрист их. нацком не помог никак. продали кому то вроди как. трубку не беру ни от кого. никого не нашли
Робочий сама вказувала , але і відповідаю на нього я, тому шлю нах і кажу що така тут вже не працюєа на работу звонят вы сами контакт давали в анкете? вы оф. работаете?
Post automatically merged:
никого не нашли --- прям бальзам
Тоже интересно, просрочка пока небольшая, меньше недели, но все же хотелось бы знать чего ждать
нікому не телефонували, принаймні я незнаю, через 3 місяці продали Кредит Капіталу-ці запропонували реструктуризацію...Привет в ожидании срока по Милоан. Тело 9т. пролонгаций не было. Скажите что от них ждать? родных ищут удачно??? Идут на уступки? Нац фин что по ним говорит?
На нацфін ненадійтесь,я їм написала-відповідь прийшла що все гаразд,враховуючи що я пролонгації робила більше пів року і з тіла 4000-нарахували більше 12000,все до копійочки написали що маю повернути або оскаржувати в судіПривет в ожидании срока по Милоан. Тело 9т. пролонгаций не было. Скажите что от них ждать? родных ищут удачно??? Идут на уступки? Нац фин что по ним говорит?