Искатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 14651
- Реакції
- 27121
- Бали
- 5565
Искатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можно и так сказать)Менее впечатляюще?))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можно и так сказать)Менее впечатляюще?))
Та ну! Видовища забезпечені в будь-якому випадку)Менее впечатляюще?))
Ну только для волшебного пинка как по мне,там тот кто раскладывает должен быть немного психологом и понимать что он делает конечноА мне нравятся грамотные расклады на Таро. Это искусство, интеллектуальное кружево. Резвящихся скептиков тоже могу понять.) И всё таки, для спасения души все святые хороши.)

Грешница...А мне нравятся грамотные расклады на Таро. Это искусство, интеллектуальное кружево. Резвящихся скептиков тоже могу понять.) И всё таки, для спасения души все святые хороши.)
Я профі в цьому! Всього 100 грн нещасних)О, давайте по любові та чи буде підвищенн зп скажіть мені)))
Криза в мене? треба щоби багатство нагадали)))Я профі в цьому! Всього 100 грн нещасних)
Мля... Я походу тільки помойки розводити навчився...(Криза в мене? треба щоби багатство нагадали)))
А я на них себе захищати навчилася) колись така тихоня була, тепер норм відвойовую щоби мої права не порушувалиМля... Я походу тільки помойки розводити навчився...(
Ви дівчина?А я на них себе захищати навчилася) колись така тихоня була, тепер норм відвойовую щоби мої права не порушували
Тоді з вас 80 грн. і по руках)
Шампуня купила і нема грошей???Тоді з вас 80 грн. і по руках)
Это у тебя нужно спрашивать судя по нику ?О, давайте по любові та чи буде підвищенн зп скажіть мені)))

Що за теорія?)Это у тебя нужно спрашивать судя по нику ?
Но моя теория выбора ника девками получает![]()
Так, не перехватывая клиента! Шо за наглость)))Это у тебя нужно спрашивать судя по нику ?
Но моя теория выбора ника девками получает![]()
Кохання важливіше за шампунь! Я розумію, чисте волосся і т.д., але все-таки...)Шампуня купила і нема грошей???
Він хоче теорію за бабки втюхать... Перший етап зроблений: викликати зацікавленість...Що за теорія?)
Я женатыйТак, не перехватывая клиента! Шо за наглость)))
Кохання важливіше за шампунь! Я розумію, чисте волосся і т.д., але все-таки...)
СериалыЩо за теорія?)

Твін Пікс...Сериалы![]()
Ископаемое...Твін Пікс...
Якщо ти знаєш, а ти його знаєш, то не далеко від мене відстала...Ископаемое...