Criemper
Форумчанин
- Дописи
- 103
- Реакції
- 78
- Бали
- 5125
Criemper не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
1. Якщо на ел. пошту написати, то вважаю це не проблема. (Відповідь не обов'язкова відразу. Просто не завжди може бути нормальний інтернет під боком коли потрібно. Наприклад в понеділок людина десь відїзджає у відрядження і куди її закине, яка там обстановка з інетом хз.)
2. Відповідь на питання очікую тільки в робочий час і будні дні.
3. Швидше так чи ні. Інколи нерви дорожче. (Напевне я готовий доплатити щоб мені все розжували щоб я більш менш перебув вихідні)
Я з вами вже не перший раз співпрацюю і розумію ваші запитання. Сам напевне писав не раз у вихідний, але дзвонив, якщо Ви не відповідали тільки по будніх днях і вдень. Просто були напливи чогось на подобі паніки. Коли не розумієш чогось і це "чогось" стосується тебе мимоволі хочеш розібратись по швидше. Вибачте якщо були моменти де поводив себе не коректно)))
2. Відповідь на питання очікую тільки в робочий час і будні дні.
3. Швидше так чи ні. Інколи нерви дорожче. (Напевне я готовий доплатити щоб мені все розжували щоб я більш менш перебув вихідні)
Я з вами вже не перший раз співпрацюю і розумію ваші запитання. Сам напевне писав не раз у вихідний, але дзвонив, якщо Ви не відповідали тільки по будніх днях і вдень. Просто були напливи чогось на подобі паніки. Коли не розумієш чогось і це "чогось" стосується тебе мимоволі хочеш розібратись по швидше. Вибачте якщо були моменти де поводив себе не коректно)))