Работа,которая,может стать головной болью и потерей времени....

• Автор теми Автор теми Vombat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 946
  • Перегляди Перегляди 19K
Опыт во фроде партнёрских программ подсказывает мне, что прокси + антидетект браузер + смена mac-адреса решает 95% таких потребностей)
А на форуме я думаю максимум ip палится. Так что да, три буквы решают вопрос)

Да не ідіть ви нікуди.Бо якщо вас хтось обідить,думаю форумчани просто не переживуть..........
Не треба відмовляти чоловіка. Хай іде і працює.
В цьому бесцелєрі, має бути інтрига, небезпека .....

Vombat, завтра відпишете як пройшов робочий день.Я чекатиму з нетерпінніям.

Вам скільки років? Це ж наче не перший робочий досвід?
Мені 36. Працюю з 2003 року...І це,буде моє трете місце роботи. Перше місце роботи-було по блату. На другому місці-мене "нагріли" з зарплатнею... І ніхто з співробітників,не сказав зразу,що у них-на фірмі-затримки по зарплаті. Але я,деякий час,там про робив,бо в мене була фінансова подушка. Моя фінансова подушка!!! Зараз,такої "подушки",в мене нема,звідси всі хвилювання!

Не треба відмовляти чоловіка. Хай іде і працює.
В цьому бесцелєрі, має бути інтрига, небезпека .....
Сердца у Вас нет. Вы читали, там работа на территории работодателя! Это может быть опасно...

Сердца у Вас нет. Вы читали, там работа на территории работодателя! Это может быть опасно...
Может там территория с трёхметровым бетонным забором, колючей проволокой поверх и с отъёмом документов на входе?)

Может там территория с трёхметровым бетонным забором, колючей проволокой поверх и с отъёмом документов на входе?)
А голуби летят над нашей зоной)) голубям преграды не страшны))
И дальше по тексту)))
На самом деле, вохром работать, это надо еще попробовать устроиться)) "хлебная" должность))

Опыт во фроде партнёрских программ подсказывает мне, что прокси + антидетект браузер + смена mac-адреса решает 95% таких потребностей)
А на форуме я думаю максимум ip палится. Так что да, три буквы решают вопрос)
Чего???
Три буквы решают о@еренно этот вопрос как по мне))))

Мені 36. Працюю з 2003 року...І це,буде моє трете місце роботи. Перше місце роботи-було по блату. На другому місці-мене "нагріли" з зарплатнею... І ніхто з співробітників,не сказав зразу,що у них-на фірмі-затримки по зарплаті. Але я,деякий час,там про робив,бо в мене була фінансова подушка. Моя фінансова подушка!!! Зараз,такої "подушки",в мене нема,звідси всі хвилювання!
Та треба йти!)
Есть выражение - лучше сделать и пожалеть, чем не сделать и пожалеть)
Удачі!

Назад
Угорі