Yanulya
Форумчанин
- Дописи
- 650
- Реакції
- 586
- Бали
- 5255
Yanulya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У 2019 суд призначив колишньому чоловікові сплачувати аліменти сину, який продовжує навчання у ВНЗ. Спочатку я віднесла виконавчий лист у виконавчу службу. Потім перевірила - у реєстрі виконавчих проваджень було прізвище мого колишнього чоловіка та номер провадження. Минає пару місяців, руху справи немає і я забираю виконавчий лист із виконавчої служби і відвожу його на завод, де його забирає бухгалтер. Аліменти сплачуються так-сяк, бо на заводі затримують гроші. Восени 2020 року колишній чоловік звільняється і виконавчий лист повертають поштою. На зв'язок він не виходить і досі, аліменти ніяк не сплачує. Але він настільки мєлочний, що може подати на дитину на стягнення аліментів. Я думала, що за ним борг по аліментах, допоки не зазирнула в реєстр: там немає ВП по моєму колишньоиу чоловікові. Починаю знов вичитувати всі бумажки і знаходжу таке (дивіться скрін). Чому маючи борг по аліментах іі незакрите ВП це ніде не відображається? Хотіла піти до виконавчої служби зараз, але ж карантин. Може хто знає, що робити у такому випадку???
І ще питання: якщо сину виповниться 23 роки чи він закінчить навчання, а борг по аліментах залишиться несплаченим, як тоді?? ВП буде вважатися закритим? Чи як?
І ще питання: якщо сину виповниться 23 роки чи він закінчить навчання, а борг по аліментах залишиться несплаченим, як тоді?? ВП буде вважатися закритим? Чи як?
Вкладення
Останнє редагування: