Динеро пишуть на вайбер

• Автор теми Автор теми alissaillivna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
мені от тільки що від дінеро та укрпозики смс знов прийшло за тіло закрити обидві... але поки грошей нема

В дінеро загострення, вимагають від 300 грн. З 4400 нарахували 7700. Просрочка з березня. В кого як з ними? Чи роблять реструктизацію? Можна пропонувати самій розбити тіло чи чекати пропозицій? Платити від 300 не зрозуміло за що нема бажання, це ж навіть не в тіло гроші підуть.
Предлпгают на 6 месяцев))

мені от тільки що від дінеро та укрпозики смс знов прийшло за тіло закрити обидві... але поки грошей нема
Часто читаю, що дінеро пропонує тіло, а декому навіть пів тіла. Мені за рік просрочки пропонували з 11 тисяч тіла сплатити 23 замість 50. Мабуть пропонують ну дуже вибірково...

Часто читаю, що дінеро пропонує тіло, а декому навіть пів тіла. Мені за рік просрочки пропонували з 11 тисяч тіла сплатити 23 замість 50. Мабуть пропонують ну дуже вибірково...
а у Вас багато МФО?

А сьогодні від них знову прийшло смс що я їм винна 50 тисяч.
Нічого дивного, це нормально для всіх мфошек і банків.
Ще й в суд можуть спробувати піти з "стягненням у повному обсязі"... :search:

Нічого дивного, це нормально для всіх мфошек і банків.
Ще й в суд можуть спробувати піти з "стягненням у повному обсязі"... :search:
тоді не розумію чого вони так, ну мабуть шукають різні варіанти вирішення, тобто як побільше при можливості зрубати бабла

тоді не розумію чого вони так, ну мабуть шукають різні варіанти вирішення, тобто як побільше при можливості зрубати бабла
Звичайно шукають... якщо людина не лякається їхніх дитячих погроз, пробують варіанти в судовому порядку, з надією що людина не буде захищатись.

Звичайно шукають... якщо людина не лякається їхніх дитячих погроз, пробують варіанти в судовому порядку, з надією що людина не буде захищатись.
Я вже давно сплатила б і забула, але ж ні... В мене по тих кредитах що залишились переплата страшенна, мабуть тому і не пропонують чогось нормального. Прислів'я "хто везе на тому й возять" це про мене.

Я вже давно сплатила б і забула, але ж ні... В мене по тих кредитах що залишились переплата страшенна, мабуть тому і не пропонують чогось нормального. Прислів'я "хто везе на тому й возять" це про мене.
Ви така не одна мені теж не предлагають ні тіла нічого такого а тіло + 8 тис грн, так що я незнаю воно кому як видно, тоже кормила пролангаціями думають що гроші є чого б не здерти

Назад
Угорі