Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Предлпгают на 6 месяцев))В дінеро загострення, вимагають від 300 грн. З 4400 нарахували 7700. Просрочка з березня. В кого як з ними? Чи роблять реструктизацію? Можна пропонувати самій розбити тіло чи чекати пропозицій? Платити від 300 не зрозуміло за що нема бажання, це ж навіть не в тіло гроші підуть.
Часто читаю, що дінеро пропонує тіло, а декому навіть пів тіла. Мені за рік просрочки пропонували з 11 тисяч тіла сплатити 23 замість 50. Мабуть пропонують ну дуже вибірково...мені от тільки що від дінеро та укрпозики смс знов прийшло за тіло закрити обидві... але поки грошей нема
а у Вас багато МФО?Часто читаю, що дінеро пропонує тіло, а декому навіть пів тіла. Мені за рік просрочки пропонували з 11 тисяч тіла сплатити 23 замість 50. Мабуть пропонують ну дуже вибірково...
Залишилось 3, причому було ВП від дінеро на 56 тис, його скасували. А сьогодні від них знову прийшло смс що я їм винна 50 тисяч.а у Вас багато МФО?
Нічого дивного, це нормально для всіх мфошек і банків.А сьогодні від них знову прийшло смс що я їм винна 50 тисяч.

тоді не розумію чого вони так, ну мабуть шукають різні варіанти вирішення, тобто як побільше при можливості зрубати баблаНічого дивного, це нормально для всіх мфошек і банків.
Ще й в суд можуть спробувати піти з "стягненням у повному обсязі"...![]()
Звичайно шукають... якщо людина не лякається їхніх дитячих погроз, пробують варіанти в судовому порядку, з надією що людина не буде захищатись.тоді не розумію чого вони так, ну мабуть шукають різні варіанти вирішення, тобто як побільше при можливості зрубати бабла
Я вже давно сплатила б і забула, але ж ні... В мене по тих кредитах що залишились переплата страшенна, мабуть тому і не пропонують чогось нормального. Прислів'я "хто везе на тому й возять" це про мене.Звичайно шукають... якщо людина не лякається їхніх дитячих погроз, пробують варіанти в судовому порядку, з надією що людина не буде захищатись.
Ви така не одна мені теж не предлагають ні тіла нічого такого а тіло + 8 тис грн, так що я незнаю воно кому як видно, тоже кормила пролангаціями думають що гроші є чого б не здертиЯ вже давно сплатила б і забула, але ж ні... В мене по тих кредитах що залишились переплата страшенна, мабуть тому і не пропонують чогось нормального. Прислів'я "хто везе на тому й возять" це про мене.