Динеро пишуть на вайбер

• Автор теми Автор теми alissaillivna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K

alissaillivna

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
4
Бали
2560
alissaillivna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В дінеро загострення, вимагають від 300 грн. З 4400 нарахували 7700. Просрочка з березня. В кого як з ними? Чи роблять реструктизацію? Можна пропонувати самій розбити тіло чи чекати пропозицій? Платити від 300 не зрозуміло за що нема бажання, це ж навіть не в тіло гроші підуть.

Вкладення

• 351A5105-637F-459B-9B96-21A6B1948E52.webp
    351A5105-637F-459B-9B96-21A6B1948E52.webp
    30 Кб · Перегляди: 195
alissaillivna, мені на минулому тижні запропонували або тіло на 2 частини розбити і оплатити, або рестуктурицію, але вона коштує 6% від тіла

Доброго дня)Меня вчора дінеро позвонили с тіла 22к просять 45к кажу гроші немає,таку сумму не буду платить, тіло на пів року готов, предлагают 33к закрить сьодні одним платежем і щоб до 14 вніс платіж бо буде повне стягнення як це зрозуміти ?)Прострочка с начала вп ще сказав шо знаходжусь в тро сказали кредит брали до війни так шо не підходить(

Доброго дня)Меня вчора дінеро позвонили с тіла 22к просять 45к кажу гроші немає,таку сумму не буду платить, тіло на пів року готов, предлагают 33к закрить сьодні одним платежем і щоб до 14 вніс платіж бо буде повне стягнення як це зрозуміти ?)Прострочка с начала вп ще сказав шо знаходжусь в тро сказали кредит брали до війни так шо не підходить(
Виконавчий напис мабуть вже зробили, але ще його не пустили в хід, щоб відкрити виконавче провадження через приватного виконавця або державну виконавчу службу.
Виконавчий напис зроблять на 45 к.

а який у Вас термін прострочки??

Виконавчий напис мабуть вже зробили, але ще його не пустили в хід, щоб відкрити виконавче провадження через приватного виконавця або державну виконавчу службу.

Виконавчий напис зроблять на 45 к.
У військовий стан?
А з ними що за тіло ніколи ніяк не домовиться чи що?

У військовий стан?
А з ними що за тіло ніколи ніяк не домовиться чи що?
Они могли ИНН сделать до военного положения. Если до военного положения была сделана ИНН, то исполнители открывают легко ИП на основании такой ИНН. ИНН нельзя только в военное положение делать, а если эта старая сделанная до 24.02.2022 , то исполнители открывают ИП легко.

Сказали ні тільки 33к одним платежем
Сказали що все записано (запис розмови) все буде протів вас,коли буде внесено платіж коли буде внесено платіж
а Ви їм щось раніше обіцяли?

ну тоді хз чого вони з Вами так...
Самі дурні були на цей час Алеx позвонили всім кому було можно закрив їх за тіло 5 к хотіли 7к ну ще багато їх і осталось і незнаю що тепер робити

Самі дурні були на цей час Алеx позвонили всім кому було можно закрив їх за тіло 5 к хотіли 7к ну ще багато їх і осталось і незнаю що тепер робити
в першу чергу боротись та не складати рук

Вихід є завжди. Говорю як досвідчена боржниця :pЗараз така ситуація що на кредити можна і підзабити, але точно - не гризти себе цим.

Назад
Угорі