Письмо в нацкомфин на швидко гроши

• Автор теми Автор теми Katia1593
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

Katia1593

Форумчанин
Дописи
36
Реакції
12
Бали
5065
Katia1593 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подскажите, пожалуйста,как правильно написать в найкомфин,на швидко гроши? Плачу каждую неделю 840 гривен,переплатила уже 8000 из 6000 пролонгациями. Но номер договора постоянно меняется. А не платить не могу,потому что грозятся обзвонить соседей родителей

Як на мене, скарга ні про що. Хіба що підтвердите власноруч, що договори заключили і згідні з ними. Зачем це робити.?
Мне посоветовали я написала. Ответа нету ,ну я уже и жду . Сама понимала даже когда писала ,что это бесполезно

Мне посоветовали я написала. Ответа нету ,ну я уже и жду . Сама понимала даже когда писала ,что это бесполезно
Ну взагалі, я не казав, що скарга в Нацкомфинуслуг бесполезна. Я сказав, що Імхо те що ви написали безполєзно і врєдно

Подскажите, пожалуйста,как правильно написать в найкомфин,на швидко гроши? Плачу каждую неделю 840 гривен,переплатила уже 8000 из 6000 пролонгациями. Но номер договора постоянно меняется. А не платить не могу,потому что грозятся обзвонить соседей родителей
Я писала на кредит кассу и Алекс кредит в нац фин ком и ставила всех в копию. Кредит касса попросила написать от руки и отправить по почте, остальные морозятся

Тому що цим листом ви визнали, що у вас з ними заключені договори. А ці договори, ще не факт, що відповідають закону.

Та не переживайте ви так. Немає без вихідних ситуацій
Мне себя вообще не жалко ,сама виновата . Только по моей тупости страдают другие невиновные люди от звонков и смс ,это единственное напрягает и переживаю...а если бы звонили мне только вообще бы болт забила ...а бывали случаи когда нацком помогал ?

Та не переживайте ви так. Немає без вихідних ситуацій
ооой, а я теж сьогодні хотіла таке надіслати..... терпіти поки вони самі щось запропонують? Типу тіло з рестуктуризацією?

Знаєте, якщо писати, що попало, краще нічого не писати
У мене там дві пролонгації на 12200, брала 18000, сьогодні 19000 хотять, писати в нацкомфін? як скажете?
Знаєте, якщо писати, що попало, краще нічого не писати
Чекати поки страсті швидковошей вщухнуть, може самі щось запропонують? Зразок скачала собі заяви, але крім скріншоту про оплату нічого немає.
Мне себя вообще не жалко ,сама виновата . Только по моей тупости страдают другие невиновные люди от звонков и смс ,это единственное напрягает и переживаю...а если бы звонили мне только вообще бы болт забила ...а бывали случаи когда нацком помогал ?
Здесь пишут, что есть и много

Останнє редагування:
У мене там дві пролонгації на 12200, брала 18000, сьогодні 19000 хотять, писати в нацкомфін? як скажете?

Чекати поки страсті швидковошей вщухнуть, може самі щось запропонують? Зразок скачала собі заяви, але крім скріншоту про оплату нічого немає.

Здесь пишут, что есть и много
Писати потрібно під керівництвом спеціаліста, і туди куди він скаже

Меня сегодня швидкогроші достали, статью приписали мошенничество, звонят на работу, сказали они мне дают два час на оплату или будут всех обзванивать. Я им правда про статью 189 напомнила. Пока не очень получается с ними общаться. Очень наседают

Назад
Угорі