письмо от кредитплюс

• Автор теми Автор теми VADYM14
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 879

VADYM14

✩ Premium ✩
Дописи
5409
Реакції
13323
Бали
6780
VADYM14 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
вчера, Укрпочтой, пришло письмо от кредитплюс. В нем, они культурно шлют меня, вместе с реструктуризацией (эти законы на них не распостраняются) и ....... Скан-копии моих документов и фото. сделаное в нашем отделении Приватбанка, при получении карты.

вчера, Укрпочтой, пришло письмо от кредитплюс. В нем, они культурно шлют меня, вместе с реструктуризацией (эти законы на них не распостраняются) и ....... Скан-копии моих документов и фото. сделаное в нашем отделении Приватбанка, при получении карты.
Ну так, и вы их туда же пошлите

Вкладення

• Screenshot_20200420-104919_Messages.webp
    Screenshot_20200420-104919_Messages.webp
    84.1 Кб · Перегляди: 93
А ви їх шліть не культурно і в дальнє плавання . В любому випадку вони вам нагадять добренько. Лиш свою слабкість показуєте

вчера, Укрпочтой, пришло письмо от кредитплюс. В нем, они культурно шлют меня, вместе с реструктуризацией (эти законы на них не распостраняются) и ....... Скан-копии моих документов и фото. сделаное в нашем отделении Приватбанка, при получении карты
попытка давления на вас, шлите их куда по дальше,
дело ваше, не знаю вашей ситуации, но моя позиция не отдавать кредит плюс после их фокусов ничего, пусть анализируют, заходят их фокусы или нет

ну новий кредитор зобов'язаний вас письмово поштою повідомити. Станом на сьогодні, а пройшло 2 тижні, мені листи не прийшли. Якщо вас продадуть то "виконання боржником зобов’язання «старому» кредиторові вважатиметься належним виконанням такого зобов’язання (ч. 2 ст. 516 ЦКУ). Крім того, боржник має право не виконувати своє зобов’язання перед новим кредитором до надання такому боржникові доказів переходу до нового кредитора прав у зобов’язанні (ч. 2 ст. 517 ЦКУ)."
Тому якщо Вас продатуть то перед Мілоан ви вже не винні, а новий кредитор повиннен прислати відповідні документи, можете десь погуглити які саме, оскільки весь перелік я не пам'ятаю.

Закрывайте счета в привале они всю инфу сливают. Связные лица родственники кому деньги присылали номера

Назад
Угорі