Письма в МФО по предоставлению доказательств займа!

• Автор теми Автор теми avk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 24K
Краще пишіть скарги в Мін'юст.)
А что писать в миньюст ? Жаловаться на звонки хулиганов??? Я думаю нужно иметь четкий план действий для борьбы с мфо,,,к сожалению я пока не могу тоже его составить ,и пришла к выводу что нужен хороший юрист ,,,

От ,правильна думка!!про юриста)))
А что писать в миньюст ? Жаловаться на звонки хулиганов??? Я думаю нужно иметь четкий план действий для борьбы с мфо,,,к сожалению я пока не могу тоже его составить ,и пришла к выводу что нужен хороший юрист ,,,

Думаю запрос в мфо с требованием предоставить договор и доказательства займа,нужен для того чтобы елементарно хотябы понимать с кем имеешь дело,и уже с этими документами идти к юристу,,,может я конечно ошибаюсь

Думаю запрос в мфо с требованием предоставить договор и доказательства займа,нужен для того чтобы елементарно хотябы понимать с кем имеешь дело,и уже с этими документами идти к юристу,,,может я конечно ошибаюсь

ошибаетесь
не зная что и как правильно делать, письмами можно начудить но не сильно, но можно чуть-чуть )

Из своего опыта могу сказать, что отлично работает фраза в конце письма "У випадку ненадання договору, підписаного відповідно до вимог діючого законодавства, ненадання інформації та роз'яснень стосовно сум, вказаних в договорі, та відсутності відомостей про перерахування коштів на мій особистий рахунок я буду вимушений звернутись до ...., а також вважатиму його непідписаним з всіма можливими наслідками". Вместо трех точек ставите всех, кому можно накапать по поводу договора. В первую очередь - полиция по 189, 190 и ряду других, нацфин, уполномоченый вру. Возле всех указываете статьи по которым будете обращаться.

Хорошо себя проявила фраза с манифою, которые гарантировали, что никогда и никому ничего не отправляли, т.к. все безногие инвалиды и ходить, писать не умеют. Так же динеро. Выслали допдоговора (с меньшей суммой - вместо 12000 осталось 9000) и основной.
Каса забила, но звонки ласковые и милые)
Шг - взбесились как никогда. Но их черёд ещё не настал. До 22 должны дать ответ. Хотя заява на их действия уже в отделении.

Моя цель - максимально вынести им мозг и сбить сумму до минимума. Выплатить и так собирался, но только то, что действительно заслуживают по моему скромному мнению))

Из своего опыта могу сказать, что отлично работает фраза в конце письма "У випадку ненадання договору, підписаного відповідно до вимог діючого законодавства, ненадання інформації та роз'яснень стосовно сум, вказаних в договорі, та відсутності відомостей про перерахування коштів на мій особистий рахунок я буду вимушений звернутись до ...., а також вважатиму його непідписаним з всіма можливими наслідками". Вместо трех точек ставите всех, кому можно накапать по поводу договора. В первую очередь - полиция по 189, 190 и ряду других, нацфин, уполномоченый вру. Возле всех указываете статьи по которым будете обращаться.

Хорошо себя проявила фраза с манифою, которые гарантировали, что никогда и никому ничего не отправляли, т.к. все безногие инвалиды и ходить, писать не умеют. Так же динеро. Выслали допдоговора (с меньшей суммой - вместо 12000 осталось 9000) и основной.
Каса забила, но звонки ласковые и милые)
Шг - взбесились как никогда. Но их черёд ещё не настал. До 22 должны дать ответ. Хотя заява на их действия уже в отделении.

Моя цель - максимально вынести им мозг и сбить сумму до минимума. Выплатить и так собирался, но только то, что действительно заслуживают по моему скромному мнению))
Письмо вам юрист составлял?

Звернення від
адреса :
Я має кредитну заборгованості перед деякими банківськими установами. Але впродовж місяця постійно отримую погрози та багато дзвінків від невідомих мені осіб , а саме ( перелік компанії та їх офіційну адресу)
Телефони такі, як 0633203245, 0442246384, 0930812708, 0442878160, 0638224360, 0482334105, 0482324616, 0577657751, 0730849065, 0462979138 та багато інших.

При цьому кредитори не залишає у спокої ні мене, ні мою сім’ю, ні знайомих мені людей. Протягом тривалого часу ми отримуємо постійні телефонні дзвінки, SMS-повідомлення та звернення іншими засобами комунікації з вимогами сплати боргу.

У постійних телефонних дзвінках, SMS-повідомлення та письмових звернення, в тому числі із вживанням образливих або загрозливих висловів, які здійснюються невідомими особами від імені кредитора, я продовжую отримувати вимоги сплати боргу в розмірі 400 % від розміру кредиту.

З цього приводу йому було повідомлено, що відповідно до ч. 5 ст. 19 Закону України «Про захист прав споживачів», як агресивні забороняються такі форми підприємницької практики:
- здійснення постійних телефонних, факсимільних, електронних або інших повідомлень без згоди на це споживача;
- здійснення тривалих та/або періодичних візитів до житла споживача, незважаючи на вимогу споживача про припинення таких дій або залишення житла.

Відповідно до ч. 4 ст. 19 цього ж Закону, агресивною вважається підприємницька практика, яка фактично містить елементи примусу, докучання або неналежного впливу. При цьому, серед іншого, при встановленні наявності таких елементів до уваги береться вживання образливих або загрозливих висловів, а також загрози здійснити незаконні або неправомірні дії.

3. Я також наголошую на тому, що не давав кредитору згоди на обробку моїх персональних даних, зокрема, на їх передачу третім особам. Однак постійні телефонні дзвінки, SMS-повідомлення та інші звернення, в тому числі із вживанням образливих або загрозливих висловів, які здійснюються невідомими особами від імені кредитора, вказують на те, що як мінімум не виконуються вимоги Закону України «Про захист персональних даних», оскільки зазначені особи володіють повню інформацією про відносини між мною та кредитором.

Загалом в таких в діях містяться ознаки злочинів, передбачених рядом статей Кримінального кодексу України, зокрема: ст. 182 «Порушення недоторканості приватного життя»; ст. 189 «Вимагання»; ст. 355 «Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов’язань»; ст. 356 «Самоправство». Це при тому, що кредитор має відповідну ліцензію на здійснення фінансових операцій.

4. Як вже було зазначено, кредитор ігнорує мої звернення до нього з офіційними листами. Відповідно до статті 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачена відповідальність за незаконну відмову у прийнятті та розгляді звернення.

Я неодноразово попереджв кредитора, що в разі відсутності або неповної відповіді на мої звернення, продовження незаконної обробки моїх персональних даних, подальшого використання агресивної підприємницької практики (телефонних дзвінків, листування, візитів, електронних повідомлень до мене, моїх близьких, родичів та інших осіб чи організацій, інших незаконних дій службових осіб, я залишаю за собою право звернутись за захистом своїх інтересів до:
- Національної комісії, з що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг (Нацкомфінпослуг);
- Органів МВС із заявами про скоєння кримінальних правопорушень за статтями 182, 189, 353, 355, 356 та ін. Кримінального кодексу України;
- Органів прокуратури України;
- Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів;
- Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (щодо питань захисту персональних даних);
- Судових органів, в тому числі щодо за фактом адміністративного правопорушення за ст. 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення;
- Громадських правозахисних організацій;
- Засобів мас-медіа.
Вот именно так надо написать в письменном виде к МФО???

Маri,
Ст 1055
1. Кредитний договір укладається у письмовій формі.
2. Кредитний договір, укладений з недодержанням письмової форми, є нікчемним.
выводы делайте сами ;)
Я,их уже давно сделала.Я,не есть их клиентом.

Маri,
Ст 1055
1. Кредитний договір укладається у письмовій формі.
2. Кредитний договір, укладений з недодержанням письмової форми, є нікчемним.
выводы делайте сами ;)
Кроме ЦКУ есть ещё Закон об Электронной коммерции... ?

Я ещё и не писала в МФО((у меня нет монетки ((
Вибачаюсь, напевно не тому написала)))
Я отправляла 20 писем,на все мфо.Так сказал сделать адвокат.Вчера все получили и сегодня началось.Звонки,смс-ки.Маники прислали смс,что готовят документы в суд,монетка готовит исполнительную надпись.Милоан предложил реструктуризация,но не списывают пеню и штрафы(пошли на куй)Остальные просто наяривают.Я на морозе.Жду письменных ответов.
Добрий день. Як у Вас справи з тими запросами. Дуже цікавить Монетка. Вони Вам вислали договір?
Я ещё и не писала в МФО((у меня нет монетки ((
Дуже повезло, мені Монетка такий треш на роботі зробила

Вибачаюсь, напевно не тому написала)))

Добрий день. Як у Вас справи з тими запросами. Дуже цікавить Монетка. Вони Вам вислали договір?

Дуже повезло, мені Монетка такий треш на роботі зробила
Какой именно треш???

Какой именно треш???
Автодозвон по 2 години з інтервалом в 2 хв 2 рази в день. Смс з моїми даними і що я їх лишила контактними особами і так саме сусідів, половину навіть не знаю. Ще й з роботи начальство вибрали... Якби не була б в декреті то напевно уволили

Автодозвон по 2 години з інтервалом в 2 хв 2 рази в день. Смс з моїми даними і що я їх лишила контактними особами і так саме сусідів, половину навіть не знаю. Ще й з роботи начальство вибрали... Якби не була б в декреті то напевно уволили
Ето они вашим родителям такое присылали???

Назад
Угорі