Пумб в разнос пошел?

• Автор теми Автор теми Евлампия
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 3K
Буду, але не зараз. Спочатку треба щось з роботою вирішувати, а взагалі як подумаю скільки тих крокодилів ще в мене, аж волосся дибки
Все буде гаразд. Я думаю, що крокодили то фігня в порівнянні з тим, через що ти пройшла в житті)) все вирішиться, всьому свій час.

Через який термін просрочкт? Я теж готуюся. Думала борг просрочки погасити, а тут надпис від Онлайн Фінанс, тепер на зарплатну наклали арешт.
Я,чесно кажучи,щє не знаю,в мене там 3 кредити,рік просрочки,і два десь біля шість місяців, зарплатна в мене в арешті щє з початку грудня, Павелка постаралася
Приветствую, мені форвард на початку грудня,а в четвер побачила,що щє і ця харя

Ніхто не знає, вони не ідуть на реструктуризацію кредитної картки, не сплачую з травня.

Сегодня пришло письмо уже с укрборга по долгу Пумба но уже по наличному договору и прислали копию заявы на забезпечення типа укрборг подал в Подольский суд чтобы все арестовали. Это что очередная пугалка или как ?????

Сегодня пришло письмо уже с укрборга по долгу Пумба но уже по наличному договору и прислали копию заявы на забезпечення типа укрборг подал в Подольский суд чтобы все арестовали. Это что очередная пугалка или как ?????
Пугалка)

Назад
Угорі