Пумб і виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Viktorina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 3K
Touni, так і не написав, як братюні відправити бабло без терміналу...

А я ,хіба писав не користуватись терміналом ? Вибач трішки відволікся ,і я комусь навязав свою точку зору ( у нас форум)

Ми дискутуємо і тягати один одного за петельки точно не будемо ,ми дискутуємо - розмовляємо ,мені зручніше так
Це не дискусія взагалі, бо ти знаєш що я правий.
Якби не оці срані борги ти б теж користувався і картками як раніше і не думав би за срані копійошні коміссії якись. І це факт.
Нас заставили обставни урізати себе в дечому.

Це не дискусія взагалі, бо ти знаєш що я правий.
Якби не оці срані борги ти б теж користувався і картками як раніше і не думав би за срані копійошні коміссії якись. І це факт.
Нас заставили обставни урізати себе в дечому.
От ,на решті ,від мене це прозвучало не приємлемо ,А тут сказала Авторитетна Людина :hi:

От ,на решті ,від мене це прозвучало не приємлемо ,А тут сказала Авторитетна Людина :hi:
Ти незгідний?
Ти до своїх косяків з мфо не користувався картками?)
Тоні можеш агритись скільки влізе але собі не збрешеш ;):cool:

А ,і до речі ,я мав на у вазі отримання зп ,через касу - без комісій ,а потім я,вирішую - бо то мої зароблені ,куди і як їх переводити
Ти незгідний?
Ти до своїх косяків з мфо не користувався картками?)
Тоні можеш агритись скільки влізе але собі не збрешеш ;):cool:
Згідний ,користувався ,я про зовсім інше ,я хочу отримувати зп.без банків ,а потім самому вирішувати куди і кому її вітдати

Після оскарження внн, були пропозиції по погашенню боргу? Знесли впп, повернули кошти, пропонують закрити борг з прощенням, надали гарантійного, не віриться що закриють
Пропозиції прощення шлють на вайбер. Але ж ту суму,яку вони прощають,можуть надати до оподаткування,як дохід. Я не вірю ніяким прощенням,платити нічим,то у мене з ними суд.

Пропозиції прощення шлють на вайбер. Але ж ту суму,яку вони прощають,можуть надати до оподаткування,як дохід. Я не вірю ніяким прощенням,платити нічим,то у мене з ними суд.
я сплатила по прощенню, вже 2 тижня минуло ,а довідку про закриття поки не вислали, буду їм з понеділка дзвонити

я сплатила по прощенню, вже 2 тижня минуло ,а довідку про закриття поки не вислали, буду їм з понеділка дзвонити
Screenshot_20240309-210738.webp
Screenshot_20240309-210724.webp

Ось таке шлють,там де 35к прощають справ в суді і вже було одне засідання. Якщо вже суд,яке може бути прощення?

Screenshot_20240309-210738.webp
Screenshot_20240309-210724.webp

Ось таке шлють,там де 35к прощають справ в суді і вже було одне засідання. Якщо вже суд,яке може бути прощення?
мені пишут постійно, то до приватного виконавця звернуться, то попаду в реєстр боржників і втрачу репутацію, то рефінансування пропонують, тому що борг з кожним місяцем збільшується. а коли спитала, звідки вони таке беруть,що кожного місяця збільшується сума, я вношу і вона зменьшується , вони дивуються,але потім десь дивляться і кажуть можем спрощення запропонувати, типу сплатити 14000 с чимось, ми 4200 спишемо

Та ,Ви що ,Ви ж розумна людина ? ) скільки того беку ? А на скільки Вас нагинають ,а нас таких тисячі ,мільйони
Я в них дебетною користуюся. Кешбек 6% в аптеках та 5% в Цитрусі та Розетці мене влаштовує)

Мені запропонували малу суму оплатити, навіть якщо залишок на оподаткування, все одне норм пропозиція, але це пумб, наскільки потім виконають умови

Мені запропонували малу суму оплатити, навіть якщо залишок на оподаткування, все одне норм пропозиція, але це пумб, наскільки потім виконають умови
Чи виконають умови, невідомо. І це стосується не тількі ПУМБ. Моя думка

Гарантійний вислали до оплати? Платили через касу пумб?

Чи виконають умови, невідомо. І це стосується не тількі ПУМБ. Моя думка
Були інші банки, укрсіб, кредит Дніпро, а-банк, запоатилп, кредити закрили, все. З цим вже більше 5 років не можу домовитись
так гарантійний був на єлектрону пошту, платила с картки моно
Думаю, сплатити чи ні....теж гарантійну надали, не знайшла по ним що потім надали довідку про закриття

Назад
Угорі