Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А я ,хіба писав не користуватись терміналом ? Вибач трішки відволікся ,і я комусь навязав свою точку зору ( у нас форум)Touni, так і не написав, як братюні відправити бабло без терміналу...
Це не дискусія взагалі, бо ти знаєш що я правий.Ми дискутуємо і тягати один одного за петельки точно не будемо ,ми дискутуємо - розмовляємо ,мені зручніше так
От ,на решті ,від мене це прозвучало не приємлемо ,А тут сказала Авторитетна ЛюдинаЦе не дискусія взагалі, бо ти знаєш що я правий.
Якби не оці срані борги ти б теж користувався і картками як раніше і не думав би за срані копійошні коміссії якись. І це факт.
Нас заставили обставни урізати себе в дечому.

Ти незгідний?От ,на решті ,від мене це прозвучало не приємлемо ,А тут сказала Авторитетна Людина![]()
А ,і до речі ,я мав на у вазі отримання зп ,через касу - без комісій ,а потім я,вирішую - бо то мої зароблені ,куди і як їх переводитиTouni, так і не написав, як братюні відправити бабло без терміналу...
Згідний ,користувався ,я про зовсім інше ,я хочу отримувати зп.без банків ,а потім самому вирішувати куди і кому її вітдатиТи незгідний?
Ти до своїх косяків з мфо не користувався картками?)
Тоні можеш агритись скільки влізе але собі не збрешеш![]()
Женись і питання вибору не стоятимея про зовсім інше ,я хочу отримувати зп.без банків ,а потім самому вирішувати куди і кому її вітдати

Ага ,зразуЖенись і питання вибору не стоятиме![]()
Пропозиції прощення шлють на вайбер. Але ж ту суму,яку вони прощають,можуть надати до оподаткування,як дохід. Я не вірю ніяким прощенням,платити нічим,то у мене з ними суд.Після оскарження внн, були пропозиції по погашенню боргу? Знесли впп, повернули кошти, пропонують закрити борг з прощенням, надали гарантійного, не віриться що закриють
я сплатила по прощенню, вже 2 тижня минуло ,а довідку про закриття поки не вислали, буду їм з понеділка дзвонитиПропозиції прощення шлють на вайбер. Але ж ту суму,яку вони прощають,можуть надати до оподаткування,як дохід. Я не вірю ніяким прощенням,платити нічим,то у мене з ними суд.
я сплатила по прощенню, вже 2 тижня минуло ,а довідку про закриття поки не вислали, буду їм з понеділка дзвонити
мені пишут постійно, то до приватного виконавця звернуться, то попаду в реєстр боржників і втрачу репутацію, то рефінансування пропонують, тому що борг з кожним місяцем збільшується. а коли спитала, звідки вони таке беруть,що кожного місяця збільшується сума, я вношу і вона зменьшується , вони дивуються,але потім десь дивляться і кажуть можем спрощення запропонувати, типу сплатити 14000 с чимось, ми 4200 спишемо![]()
![]()
Ось таке шлють,там де 35к прощають справ в суді і вже було одне засідання. Якщо вже суд,яке може бути прощення?
ну після виконавця і буде реєстр боржниківто до приватного виконавця збернуться, то попаду в реєстр боржників
я це розумію, але не пишуть, що спочатку до суду підуть, а потім до виконавця...ну після виконавця і буде реєстр боржників![]()
Я в них дебетною користуюся. Кешбек 6% в аптеках та 5% в Цитрусі та Розетці мене влаштовує)Та ,Ви що ,Ви ж розумна людина ? ) скільки того беку ? А на скільки Вас нагинають ,а нас таких тисячі ,мільйони
Мені запропонували малу суму оплатити, навіть якщо залишок на оподаткування, все одне норм пропозиція, але це пумб, наскільки потім виконають умовиПропозиції прощення шлють на вайбер. Але ж ту суму,яку вони прощають,можуть надати до оподаткування,як дохід. Я не вірю ніяким прощенням,платити нічим,то у мене з ними суд.
Чи виконають умови, невідомо. І це стосується не тількі ПУМБ. Моя думкаМені запропонували малу суму оплатити, навіть якщо залишок на оподаткування, все одне норм пропозиція, але це пумб, наскільки потім виконають умови
Гарантійний вислали до оплати? Платили через касу пумб?я сплатила по прощенню, вже 2 тижня минуло ,а довідку про закриття поки не вислали, буду їм з понеділка дзвонити
так гарантійний був на єлектрону пошту, платила с картки моноГарантійний вислали до оплати? Платили через касу пумб?
Були інші банки, укрсіб, кредит Дніпро, а-банк, запоатилп, кредити закрили, все. З цим вже більше 5 років не можу домовитисьЧи виконають умови, невідомо. І це стосується не тількі ПУМБ. Моя думка
Думаю, сплатити чи ні....теж гарантійну надали, не знайшла по ним що потім надали довідку про закриттятак гарантійний був на єлектрону пошту, платила с картки моно