Психологічної допомоги не потребую!

• Автор теми Автор теми Alting
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 2K

Alting

Форумчанин
Дописи
766
Реакції
1604
Бали
648
Alting не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пишу цю тему заради того, що може хтось сяде на стілець, та поміркує про своє життя. Всі ми різні, та натрапили на цей форум по-різному. Хтось шукає захист, допомогу в боротьбі з МФО. Але я знайшов цей форум, бо запідозрив одну контору АО "Захист" у відвертому балабольстві.))) Дзвонилкі та кали мене не бентежать. Я з ними спілкуюсь кожного дня))). Сьогодні відверто їх потролив та відправив їх за відомою адресою. Мені може легше, чим вам. Бо мені в армії поставили СО 7Б, тобто "...банашка". До чого це я. Хлопці та дівчата живіть своїм життям. А на всілякі погрози включайте СО 7Б. І в жодному разі не падайте духом.

Пишу цю тему заради того, що може хтось сяде на стілець, та поміркує про своє життя. Всі ми різні, та натрапили на цей форум по-різному. Хтось шукає захист, допомогу в боротьбі з МФО. Але я знайшов цей форум, бо запідозрив одну контору АО "Захист" у відвертому балабольстві.))) Дзвонилкі та кали мене не бентежать. Я з ними спілкуюсь кожного дня))). Сьогодні відверто їх потролив та відправив їх за відомою адресою. Мені може легше, чим вам. Бо мені в армії поставили СО 7Б, тобто "...банашка". До чого це я. Хлопці та дівчата живіть своїм життям. А на всілякі погрози включайте СО 7Б. І в жодному разі не падайте духом.
Я,не в армії,але теж живу ,щаслива.

більше не пий.....наодинці

Не хочуть,не вірять.Вішатися йдуть
Ото справжні "Дибіли". Я розумію, що їх довели всілякі дзвонилкі. Але кінчати життя самогубством, то не є вихід. А тим би дзвонилкам я би язика відтяпав.

Молодец.
А пришёл сюда в сомнениях. Платить шарагам или купить мясо и Бехеровку.
Но все же принял правильное решение. Есть ты, есть Бімба. Остальное - побоку.

как всё просто) даёшь себе установку жить своей жизнью, и вроде как за**...хорошо.
это как забить на дырку в зубе)
или лечи, или вырви, но пока болит- хй ты на него забьёшь.
и как бы мы тут не бравировали друг перед другом, долги нам нервы таки повытягивали, пока зуб долговой не вырвешь у себя в мозгах. но до этого же дойти надо, не у всех 7Б.)

більше не пий.....наодинці
Так я десь писав, що пив горілку у складі приблизно 20-ти осіб та чекав на виїздну бригаду. Наодинці рідко вживаю, бо "стрьомно".
Молодец.
А пришёл сюда в сомнениях. Платить шарагам или купить мясо и Бехеровку.
Но все же принял правильное решение. Есть ты, есть Бімба. Остальное - побоку.
А звідкіля ти знаєш Марино, що я їв м'ясо та пив Бєхєровку?

Так я десь писав, що пив горілку у складі приблизно 20-ти осіб та чекав на виїздну бригаду. Наодинці рідко вживаю, бо "стрьомно".

А звідкіля ти знаєш Марино, що я їв м'ясо та пив Бєхєровку?
у всіх меню однакове....

как всё просто) даёшь себе установку жить своей жизнью, и вроде как за**...хорошо.
и как бы мы тут не бравировали друг перед другом, долги нам нервы таки повытягивали, пока зуб долговой не вырвешь у себя в мозгах. но до этого же дойти надо, не у всех 7Б.)
100% Тут читав, що потрібно включати режим "снєжинкі", але в мене не виходить так. В мене постійний 7Б.
А кто об этом в беседке писал?)
У меня очень хорошая память.)
Вибачаюсь, мені вона тоді затьмарила очі.)))

7Б не у всех, потому что не выявили.
Весьма относительный диагноз, как по мне.) Этот парень фору даст в адекватности и мне, и Вам. Вместе взятым.
Вибачаюсь, мені вона тоді затьмарила очі.)))
Ты ещё за добавкой ходил.))

7Б не у всех, потому что не выявили.
Весьма относительный диагноз, как по мне.) Этот парень фору даст в адекватности и мне, и Вам. Вместе взятых.

Ты ещё за добавкой ходил.))
Ні. Тіло моє благає про те, що треба трохи відпочити. Але мозок мені каже, що треба серіал додивитись.)))

Аааа, помітила мій косяк))). То Т9. Я вже виправив.)))
Хорошо хоть Т9, а не 7Б.?

Теперь с тебя пару вдохновляющих слов для новичков.)
Шо делать, если хочется хорошего алкоголя, но стоит диллема: деньги кидать на ветер либо же на нормальное топливо и свежее мяско?

Хорошо хоть Т9, а не 7Б.?

Теперь с тебя пару вдохновляющих слов для новичков.)
Шо делать, если хочется хорошего алкоголя, но стоит диллема: деньги кидать на ветер либо же на нормальное топливо и свежее мяско?
Кеп, ти ж знаєш відповідь наперед.))) Даю пораду новачкам, таким як я. Якщо є бабулєси, то йдіть в магаз, а не в термінал.

Кеп, ти ж знаєш відповідь наперед.))) Даю пораду новачкам, таким як я. Якщо є бабулєси, то йдіть в магаз, а не в термінал.
Я не кэп, я просто слежу за девочками.))

А вот слова твои - истина в первой инстанции. ??

Я не кэп, я просто слежу за девочками.))

А вот слова твои - истина в первой инстанции. ??
Кеп-це командор.. Якщо наглядаєш за дівчатами, то слідкуй за тим, щоб в караокє сьогодні не співали))).

Назад
Угорі