Признание родителям.

• Автор теми Автор теми Vlezvdolgi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 138
  • Перегляди Перегляди 7K

Vlezvdolgi

✩ Premium ✩
Дописи
615
Реакції
376
Бали
2725
Vlezvdolgi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вот только что скинул письмо родителям про всё сознался. Страх. Прочтут отпишусь. Спасибо всем за поддержку!

а у меня было наоборот - детям сказала. сын поорал и помог очень - со многими договорился за тело и закрыли. дочка малолетняя - ей несколько раз звонили и она себе поставила блокиратор от незнакомых номеров. муж орет и сейчас, но мне тоже жуть как помог закрыть еще часть мфо. остались 2 и 1 фактор. теперь я его кредиты в банках закрываю, свои - наполовину. он уже не может работать, а пенсию ни ему, ни мне наше государство пока не дало, хотя мы уже почти 4 года должны ее получать

Всем спасибо большое за поддержку. Прочитали письмо перезвонили. Сказали что дypak. Чего раньше все не сказал всю правду.
Но доверие теперь хромает.
Я так понял что деньги уже нашли!

Всем спасибо большое за поддержку. Прочитали письмо перезвонили. Сказали что дypak. Чего раньше все не сказал всю правду.
Ну а як Вы думали, довіру треба заслужити. Бачете і Вам уже легше стало чи не правда?

Ну мені мої досі не вірять) перепитують сто разів чи я нових кредитів не понабирала
Воно колись все стане на свої місця і буде ще краще аніж було

Ну мені мої досі не вірять) перепитують сто разів чи я нових кредитів не понабирала
Воно колись все стане на свої місця і буде ще краще аніж було
Посмотрим
Ну а як Вы думали, довіру треба заслужити. Бачете і Вам уже легше стало чи не правда?
легче на много
Форум не реально помогает Спасибо Админу) всем участникам!

Останнє редагування:
І я сьогодні все розповіла.. Та такий удар получила що аж страшно що буде дале муж хоче розвестись, мама дуже кричала поссорились але я потім попросила вибачення і вона готова мені допомогти... Так накриває що неможу

І я сьогодні все розповіла.. Та такий удар получила що аж страшно що буде дале муж хоче розвестись, мама дуже кричала поссорились але я потім попросила вибачення і вона готова мені допомогти... Так накриває що неможу
Держіться, тепер побачите, хто є хто. Це мусай просто пережити.

Держіться, тепер побачите, хто є хто. Це мусай просто пережити.
І я так кажу. Чоловік повіри в есемеска яку прислали мамі його з смартівея що на мене буде подана заява в нацполіцію за статтею що я завдала збитку і я обясняю що то пугала але нівяку

А як допомогти???
Якщо готівкою ,то подумайте,почитайте форум......
Для всіх нас найкраща допомога ...... Психологічна,та моральна......

А як допомогти???
Якщо готівкою ,то подумайте,почитайте форум......
Для всіх нас найкраща допомога ...... Психологічна,та моральна......
Допоможе і готівкою і морально мало вы слухала вона в Чехії живе

Назад
Угорі