Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
прийшло поштове повідомлення від приватного виконавця. Що робити?
Не знаю чьи. Но я бы не рекомендовала пользователям звонить на не известно чьи номера, и тем более предоставлять свои данные.
если действительно хороший юрист, куда целесообразнее было бы пригласить его форум.
Не знаю чьи. Но я бы не рекомендовала пользователям звонить на не известно чьи номера, и тем более предоставлять свои номера.
если действительно хороший юрист, куда целесообразнее было бы пригласить его форум.
Это очень хорошо, что юрист оказывает качественные услуги.
но прежде чем распространять чей то номер, надеюсь Вы получили на это согласие.
И как писала выше, возможно Вам стоит ее лично пригласить на форум? А не писать номер по всем профильным темам.
Это очень хорошо, что юрист оказывает качественные услуги.
но прежде чем распространять чей то номер, надеюсь Вы получили на это согласие.
И как писала выше, возможно Вам стоит ее лично пригласить на форум? А не писать номер по всем профильным темам.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.