Привіт, невеличке оновлення.
Як я вже писала я домовилась з кредит7 на реструктуризацію тіло + 10% двома платежами - перший платіж я вже внесла.
Закрила кредисент за тіло.
В той же момент мені написав менеджер фінбару закрити за тіло + 900, але була проігнорована.
Єгроші продали мене кредитпромінвест.
При тому, що єгроші дали мені тіло 8500 плюс 3164 дибільна комісія за видачу. Двома платежами я погасила їм і тіло, і комісію, а от платити їхні драконівські проценти я не стала. І тепер мій договір у кредитпромінвесту з боргом 13938
Також минулого тижня в мене відбулася розмова з моєю мамою. Вона помітила, що їй телефонує хтось, тому що додаток просить блокувати чи не блокувати номер колектора, і тому що прийшло декілька листів щастя і вона була вдома. Прийшлося сказати, що в мене є кредити в банках і декількох мфо.
Звісно ж сказати повну правду, що в мене боргів на півмільйона я не могла, бо вона вмерла б на місці - зменшила суму боргу більше, ніж в половину, але і від тієї суми вона була в шоці.
Як найкраща мама вона звісно захотіла мене підтримати і сказала, що буде давати мені гроші, хоча я відмовляюся тому що я розумію як тяжко вони їй дістаються. Хочу все це розгребти сама.
По двом банкам вирішила не платити, якщо дійде до суду буду захищатися з адвокатом, тому що кормити їх вже немає сил
Вийшла протермінування з приватбанком, де 30000 ліміт, але я плачу їм ще з 2018 року.
Абанк ( почала користуватися їхньою кредиткою з 2022 року)72000 ліміт + капають відсотки тому що вже три місяці не вносила мінімальний платіж. Плюс кредит швидка готівка 60000 і ця сума не зменшується через відсотки, хоча я вже своїми платежами закрила половину тіла цієї суми.
Через те, що час іде і мфошники будуть продавати колекторським компаніям мої договори (я почитала багато чого цікавого на, що вони здатні), вирішила зробити розсилку в соцмережах на свої контакти. Таке повідомлення:
"Друзі, звертаюся до вас із важливою заявою. На жаль, я стала жертвою шахраїв, а також мені взламали сторінку в Фейсбуці. Мої особисті дані викрадено і використано третіми особами без мого дозволу. Наразі розповсюджується неправдива інформація про мене, нібито в мене є якісь боргові зобов'язання. Або ж пишуть з мого номеру в соцмережах і просять грошей. Цю дезінформацію поширюють так звані колектори, які діють незаконно та без жодних правових підстав. Прошу не довіряти таким повідомленням та не вестися на провокації та слати їх за російським кораблем. Звертайтеся до мене напряму, якщо виникають якісь сумніви."
Також видалила аккаунт у фейсбуці, тому що я ним не користуюсь - заходжу лише пару раз в місяць. Взагалі не цікава в соцмережа