Щоденник Прийшла в себе...треба підіймати себе з боргового дна

• Автор теми Автор теми Olliy_Molly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 3K
От вони мені стрьомні були:stop:, Інтуїція мені підказувала в них не брати
А я взяв. І що тепер робити навіть не знаю пробувати закривати те що нагородою по 300₴ в кріпсі і бітах(тіло і там і там по 200₴) просрочки ще немає але з 20 .03 будуть. Чи забити на них? Хтось стикався з ними ? Бо помимо них є 27 МФО. Чи спершу їх закривати по трохи?Підскажіть

А я взяв. І що тепер робити навіть не знаю пробувати закривати те що нагородою по 300₴ в кріпсі і бітах(тіло і там і там по 200₴) просрочки ще немає але з 20 .03 будуть. Чи забити на них? Хтось стикався з ними ? Бо помимо них є 27 МФО. Чи спершу їх закривати по трохи?Підскажіть
Є теми, де обговорюються саме криптопозики. Якщо не можете прямо зараз їх закрити, то напевно, хай ідуть в прострочку, бо однаково проценти будуть великі, щоб їх годувати. Але треба бути готовими, що з їхнього боку буде прямо хардкор, спираючись на те, що писали інші...

Я думаю, що за ті гроші, які ви будете платити криптам можно закрити декілька інших МФО

Я читала, що Старфіни можуть повиносити мозок, сподіваюсь, що буде так як ви написали

Так, дякую. Зараз тільки починаю звикати до того, що приходять повідомлення про прострочки. Ще більша половина МФО не прокинулася)))
Але налаштовую себе так, щоб відкладати гроші і на свої повсякденні потреби, а не тільки рахувати копійки, щоб заплатити якийсь платіж
Треба знайти баланс:smoke:
Мені вони спочатку писала де тільки можна,потім погрожували шо будуть дзвонити, потім вони щось фіксували, потім казали що до суду подадуть і через тиждень запропонували тіло. Досі пропонують, але нема чим віддавати

Мені вони спочатку писала де тільки можна,потім погрожували шо будуть дзвонити, потім вони щось фіксували, потім казали що до суду подадуть і через тиждень запропонували тіло. Досі пропонують, але нема чим віддавати
Це, напевно, саме прикре, те що немає чим заплатити, коли тіло пропонують

Закривати криптопозики у першу чергу. Бо дістануть усіх 😏

Чисто моя думка (але виключно з історій що читала):
Якщо є де знайти ті шістсот баксів, то закрийте і забудьте до прострочень
Бо будуть діставати
І морально решту буде тяжко закривати, бо на фоні триватиме терор
Якщо пофіг прям на 100відсотків, то звісно забийте

Добрий день, питаннячко!
В Єгроші брала позику 8500 + 3104 ( комісія за видачу, конечно же :fffuuu: ) в сумі 11604грн
Я їм вже заплатила 2 платежі 4000 і 7832 в сумі 11832 грн.
Короче, вважай віддала і тіло, і довбану комісію за видачу позики, ще й зверху 228 грн на чайок. Далі вийшла в протермінування, буду чекати поки продадуть факторингу .
І от цікаво чи можна буде домовитись з факторингом за пів тіла закрити, враховуючи те, що я Єгрошам їхні тіло+ комісія заплатила?

Ще вперше побачила в УБКІ, що Манівео моніторили мою кредитну історію

Вкладення

• Screenshot_20250325-103405.webp
    Screenshot_20250325-103405.webp
    79.9 Кб · Перегляди: 112
Останнє редагування:
Прислали Єгроші в Вайбер, цікаво що я жодного разу не спілкувалася зі співробітниками, напевно, з моїм духом:saint:( перший скрін)

А ці взагалі ноунейм, не знаю ху із зіс:dntknw:(другий скрін) Такі смачні штрафи

Вкладення

• markup_1000008669.webp
    markup_1000008669.webp
    108 Кб · Перегляди: 74
  • Screenshot_20250325-174346.webp
    Screenshot_20250325-174346.webp
    134.7 Кб · Перегляди: 81
Кредісенд і фінбар прислати смс закрити за тіло (по 4500) - пройшов місяць протермінування
Але, ****ь, немає чим платити, через 3 тижні тільки зможу закрити тільки одного :facepalm:

Кредісенд і фінбар прислати смс закрити за тіло (по 4500) - пройшов місяць протермінування
Але, ****ь, немає чим платити, через 3 тижні тільки зможу закрити тільки одного :facepalm:
Розумію, мені теж тільки що прийшло, двоє просять менше тіла, і аванс тіло... Теж немає чим оплатити..боюсь що продадуть🥺

Ха-ха-ха, фінбар і кредісенд смс то прислали що за тіло 4500, але в особистому кабінеті все як було з відсотками і штрафами так і залишилося. В наступні хвилини шлють смс щоб заплатила 8066 грн з % і штрафом, падли
Аванс кредит (16 днів протермінування) написали, що якщо сьогодні не внесу 7000+3646%, то продадуть договір факторинговій компанії

Вкладення

• Screenshot_20250326-102431.webp
    Screenshot_20250326-102431.webp
    66.1 Кб · Перегляди: 68
Ха-ха-ха, фінбар і кредісенд смс то прислали що за тіло 4500, але в особистому кабінеті все як було з відсотками і штрафами так і залишилося. В наступні хвилини шлють смс щоб заплатила 8066 грн з % і штрафом, падли
Аванс кредит (16 днів протермінування) написали, що якщо сьогодні не внесу 7000+3646%, то продадуть договір факторинговій компанії
Ще рано, не продадуть 😎

Тому що для того щоб змінилась сума в кабінеті, ви спочатку списуєтесь з менджером у вайбері, а потім вони міняють вам суму в кабінеті і дають підписати угоду

Їм хоч всрися треба вносити гроші сьогодні на зараз...:isterika:
Зранку з Аванскредит (16 днів протерм) писала Ірина, щоб заплатила 10646( тіло 7000). А о 12:00 пише оператор Влад, щоб внесла 6345 грн( тіло 7000) і надає довідку про закриття....ну як воно так, в мене вже мізки плавить
Ще Старфіни пишуть можемо закрити 5500( тіло 5000) і місяця не пройшло
Куди вони так спішать?!

Їм хоч всрися треба вносити гроші сьогодні на зараз...:isterika:
Зранку з Аванскредит (16 днів протерм) писала Ірина, щоб заплатила 10646( тіло 7000). А о 12:00 пише оператор Влад, щоб внесла 6345 грн( тіло 7000) і надає довідку про закриття....ну як воно так, в мене вже мізки плавить
Ще Старфіни пишуть можемо закрити 5500( тіло 5000) і місяця не пройшло
Куди вони так спішать?!
Старфин самые шустрые в этом плане, скоро будут тело предлагать каждый день. Аванс вторые по шустрости: через месяц тело предложат и не раз. Какая-то логика в этом есть: пока другие тянут от 3х месяцев, эти предлагают и часто им первым оплачивают

Старфин самые шустрые в этом плане, скоро будут тело предлагать каждый день. Аванс вторые по шустрости: через месяц тело предложат и не раз. Какая-то логика в этом есть: пока другие тянут от 3х месяцев, эти предлагают и часто им первым оплачивают
Прикол в тому, що мені одночасно два оператори Аванскредиту пишуть - один пропонує лояльні умови, інший тіло + %+ штрафи і погрози. Типу хороший і поганий поліцейський

Прикол в тому, що мені одночасно два оператори Аванскредиту пишуть - один пропонує лояльні умови, інший тіло + %+ штрафи і погрози. Типу хороший і поганий поліцейський
Может вам пишут по разным кредитам. Бренд Avans 3: Avans, Finbar, Credisend. Они там так и пишут, если оператор в месенджеры пишет.
Avans: ТОВ "Аванс Кредит"
Credisend: ТОВ "Аванс Кредит" бренд *CrediSend* или бренд CrediSend
Finbar: Finbar или бренд Finbar, ТОВ "Аванс Кредит"

Может вам пишут по разным кредитам. Бренд Avans 3: Avans, Finbar, Credisend. Они там так и пишут, если оператор в месенджеры пишет.
Avans: ТОВ "Аванс Кредит"
Credisend: ТОВ "Аванс Кредит" бренд *CrediSend* или бренд CrediSend
Finbar: Finbar или бренд Finbar, ТОВ "Аванс Кредит"
Пишуть по тому самому договору з Аванскредит ТОВ "Аванс кредит".
В кредісенд і фінбар тіло інше

Вкладення

• markup_1000008682.webp
    markup_1000008682.webp
    24.6 Кб · Перегляди: 43
  • Screenshot_20250326-132203.webp
    Screenshot_20250326-132203.webp
    18.3 Кб · Перегляди: 66
Останнє редагування:
27 день прострочення від Кредіт7 прийшов лист щастя - знайшла бумажку в почтовому ящику, де я проживаю

Вкладення

• PXL_20250327_071542902~2.webp
    PXL_20250327_071542902~2.webp
    1.8 Mб · Перегляди: 66
Назад
Угорі