Повесняному
Форумчанин
- Дописи
- 25
- Реакції
- 24
- Бали
- 5060
Повесняному не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,у мене 13 днів прострочка манівео, укрпозика,Дінеро
Вчора з укрпозики і Дінеро прийшло смс сплатить борг сьогодні та отримайте знижку 30%на суму заборгованості,а сьогодні з манівео готові зробити реструктуризацію але якщо я сплачу 7000 зразу а решту на 4платежі а тіло 4800
У разі відсутності оплати,
компанія "Moneyveo" буде змушена звернутися до Ваших родичів, колег та сусідів, за адресою реєстрації, щоб вони Вам надали фінансову допомогу.
Вирішіть питання без репутаційних втрат.
Що ви скажете?
Вчора з укрпозики і Дінеро прийшло смс сплатить борг сьогодні та отримайте знижку 30%на суму заборгованості,а сьогодні з манівео готові зробити реструктуризацію але якщо я сплачу 7000 зразу а решту на 4платежі а тіло 4800
Манівео написали щоДоброго дня,у мене 13 днів прострочка манівео, укрпозика,Дінеро
У разі відсутності оплати,
компанія "Moneyveo" буде змушена звернутися до Ваших родичів, колег та сусідів, за адресою реєстрації, щоб вони Вам надали фінансову допомогу.
Вирішіть питання без репутаційних втрат.
Що ви скажете?
Останнє редагування:
то ппц..я насміялася ,вже сьогодні дзвонили до мами але там режим сніжинки)тримаюся ,не до них зараз ..гроші на хліб треба!
Благодарна им за это,хоть и козлы непредупредили изменения условий. Забила на все мфо и грянул карантин.