Привіт..прийміть і підкажіть як бути

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 832

Babaika

✩ Premium ✩
Дописи
5642
Реакції
9124
Бали
6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір усім.15 мфо у мене і 8 мфо у чоловіка.Я ще якось тримаюся.А чоловік вже не витримує такого.А починалося все просто.Карантин.Я в декреті.Дитина на руках.Чоловік без роботи.Квартира ореодована 6000 за місяць.Дійшли руки і до мфо.Думали що все закриємо.але життя внесло корективи Я захворіла і всі кошти на мене і дитину.і на пролонгаціі кредитів.Чоловік ходив весну у зимових кросівках.Допомогти нікому.І зараз наший борг загальний 150 тисяч.Ми в паніці.Вийшли на прострочку.Кредит плюс 7 днів..терору і знімають кошти з карти.Дитячі прийшли 860 грн і ті зняли.Сіскиклоуни взагалі офігіли....намотали таеі проценти...прострочка в качай гроши кешбери еврогроши...маник и милоан кф пішли на реструктизацію і розбили платежі по 2 тижня..чоловікові телефон обірвали просто егроші.Завтра і мені почнуть.Ми в паніці.Якби не дитина то капець нашому шлюбу.Найбільше переживаю за рідних друзів.Соц мережи все видалила і заблокувала.Вайбер убрала фот.Тільки качай гроши знають мий вайбер.номер реєстраціі і вайбер не співпадає.Чого чекати і очікувати.

Добрий вечір усім.15 мфо у мене і 8 мфо у чоловіка.Я ще якось тримаюся.А чоловік вже не витримує такого.А починалося все просто.Карантин.Я в декреті.Дитина на руках.Чоловік без роботи.Квартира ореодована 6000 за місяць.Дійшли руки і до мфо.Думали що все закриємо.але життя внесло корективи Я захворіла і всі кошти на мене і дитину.і на пролонгаціі кредитів.Чоловік ходив весну у зимових кросівках.Допомогти нікому.І зараз наший борг загальний 150 тисяч.Ми в паніці.Вийшли на прострочку.Кредит плюс 7 днів..терору і знімають кошти з карти.Дитячі прийшли 860 грн і ті зняли.Сіскиклоуни взагалі офігіли....намотали таеі проценти...прострочка в качай гроши кешбери еврогроши...маник и милоан кф пішли на реструктизацію і розбили платежі по 2 тижня..чоловікові телефон обірвали просто егроші.Завтра і мені почнуть.Ми в паніці.Якби не дитина то капець нашому шлюбу.Найбільше переживаю за рідних друзів.Соц мережи все видалила і заблокувала.Вайбер убрала фот.Тільки качай гроши знають мий вайбер.номер реєстраціі і вайбер не співпадає.Чого чекати і очікувати.
В вашем случае лучшее - сменить номера телефонов и жить спокойно. Зарабатывать на зимнюю обувь и здоровое питание!
Вы же вместе - поддержка в семье самое главное!

Соц выплаты на укр почту переведите счёт закройте,на МФО забейте, больше чем звонки и письма ,смс не будет.

Дневник - Моя история, психологическая помощь паникерам
Возможно поможет, но тут необходимы реквизиты: самоирония, хорошее чувство юмора, беззаботность и немножко удачи

Тільки сьогодні зняли.
Если Вы в одной дуже с мужем сидите, какой может быть развод? Перетерпите звонилок, все будет хорошо, а про пролонгации забудьте, купите себе одежду лучше.. Больше Чм*шникам ни копейки...

Вам легче вдвох,є матері одиначки з такою заборг.Уважно читайте ввесь фору.Дякую всім,почала спати і їсти краще, щось перемкнуло ,спокій як в удава,може пристала боятись.

Все ще буде як у всіх в мене 10мфо в чоловіка чи 11 чи 12 незнаю точно вже по яких місяць пояких трохи більш прострочки живем я сімку поміняла а чоловік не міняв просто в блокіровці.Треба мати терпіння і порозуміння одне до одного і все буде добре.

И реструктуризация - откровенно плохая идея. Особенно, когда не уверен, сможешь ли ее тянуть. Но, вобщем, решать только Вам. Кстати, муж очень нервный. Хоть кто - то должен сохранять спокойствие, видимо, придется Вам. Ничего ужасного не произойдет, не бойтесь. Так, обычная нервотрепка. Неприятно, но можно пережить .

Чол
[
Нужно было сразу перевыпустить карту,чтоб те упыри до неё не добрались.А ляльке то хоть есть кушать?
Чоловік вночі пішов працювати на підробіток.іжа ліки і ком борги друзям помалу віддавати треба щоб не соромно було.А на кредити. Вже нема нічого...едине що я ще стерплю і чоловік теж.я допоможу йому.боюся сорому на все місто і перед друзями колегами і рідними
Вам легче вдвох,є матері одиначки з такою заборг.Уважно читайте ввесь фору.Дякую всім,почала спати і їсти краще, щось перемкнуло ,спокій як в удава,може пристала боятись.
Я тільки вчора знайшла цей сайт.Вчора до 4 ранку сиділа читала про мфо і тихо фігіла від всього
И реструктуризация - откровенно плохая идея. Особенно, когда не уверен, сможешь ли ее тянуть. Но, вобщем, решать только Вам. Кстати, муж очень нервный. Хоть кто - то должен сохранять спокойствие, видимо, придется Вам. Ничего ужасного не произойдет, не бойтесь. Так, обычная нервотрепка. Неприятно, но можно пережить .
Ми стерпемо..легко.А от за рідних друзів і колег боюсь сорому і я і чоловік

Ж
Жить и сохранить семью

Послать всех курить носки и жить своей жизнью, не обращая внимания на звонки. Поменять номера, карты, детские перевести на почту. Да вам уже все написали.

Послать всех курить носки и жить своей жизнью, не обращая внимания на звонки. Поменять номера, карты, детские перевести на почту. Да вам уже все написали.
Я вас розумію .ми так і робимо.Думаємо про майбутнє.Поо дитину .Про нас.Інше діло коли вони будуть вдаватися до пресінгу зайомих і колег по роботі з якоі я ішла в декрет.А в декрет я іщла із державноі роботи.

Один и единственный варианта- забитььь!!! Со 150- 75 в мес.токо пролохаций.И почитайте разделы для Новичков.Там все очень подробно расписано.Поверьте - ситуаций подобных масса.

Я вас розумію .ми так і робимо.Думаємо про майбутнє.Поо дитину .Про нас.Інше діло коли вони будуть вдаватися до пресінгу зайомих і колег по роботі з якоі я ішла в декрет.А в декрет я іщла із державноі роботи.
Предупредите, что мошенники украли ваши данные (сейчас это сплошь и рядом), набрали кредитов и если будут звонить и угрожать, пусть все знакомые и коллеги пишут заявления в полицию. Вы будете все решать только в судебном порядке. По факту - вы жертва мошенников. Конечно же, читайте форум вместе с мужем, проверяйте себя и мужа на Судовій владі и Єдиному реєстрі боржників. За карты вам уже подсказали. За смену сим-карт тоже. Не переживайте, все через это проходят.

Назад
Угорі