Babaika
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5642
- Реакції
- 9124
- Бали
- 6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір усім.15 мфо у мене і 8 мфо у чоловіка.Я ще якось тримаюся.А чоловік вже не витримує такого.А починалося все просто.Карантин.Я в декреті.Дитина на руках.Чоловік без роботи.Квартира ореодована 6000 за місяць.Дійшли руки і до мфо.Думали що все закриємо.але життя внесло корективи Я захворіла і всі кошти на мене і дитину.і на пролонгаціі кредитів.Чоловік ходив весну у зимових кросівках.Допомогти нікому.І зараз наший борг загальний 150 тисяч.Ми в паніці.Вийшли на прострочку.Кредит плюс 7 днів..терору і знімають кошти з карти.Дитячі прийшли 860 грн і ті зняли.Сіскиклоуни взагалі офігіли....намотали таеі проценти...прострочка в качай гроши кешбери еврогроши...маник и милоан кф пішли на реструктизацію і розбили платежі по 2 тижня..чоловікові телефон обірвали просто егроші.Завтра і мені почнуть.Ми в паніці.Якби не дитина то капець нашому шлюбу.Найбільше переживаю за рідних друзів.Соц мережи все видалила і заблокувала.Вайбер убрала фот.Тільки качай гроши знають мий вайбер.номер реєстраціі і вайбер не співпадає.Чого чекати і очікувати.