Zhenya Barskiy
Форумчанин
- Дописи
- 699
- Реакції
- 450
- Бали
- 5225
Zhenya Barskiy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Новость.. але до*раки !Роблять(((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Новость.. але до*раки !Роблять(((
Мені зробили, ще й виявляється через судА хіба ШГ роблять напис? Нечув.. в самого прострочка скоро рік..
надпись через суд не делается. возможно вы путаете с исполнительный листом суда?Мені зробили, ще й виявляється через суд
РоблятьА хіба ШГ роблять напис? Нечув.. в самого прострочка скоро рік..
Приватний виконавець, описано рішення суду. До мене ні виклик до суду, ні рішення не приходили.надпись через суд не делается. возможно вы путаете с исполнительный листом суда?
Тіло 3 тис, хочуть 5300 +1900 судових витрата сумма в ИНН какая тело плюс процент плюс все штрафы и т.д.?? или же тело плюс процент до просрочки??
кредит ап лепит по надпиши свои баснословные штрафы и пеню??
значит у вас заочное решение))) отменяйте, если не согласны))) пока будет процесс, просите суд приостановить взысканиеПриватний виконавець, описано рішення суду. До мене ні виклик до суду, ні рішення не приходили.
Тіло 3 тис, хочуть 5300 +1900 судових витрат
Оце новина.. незнав що вони такі хитріМені зробили, ще й виявляється через суд
З яким адвокатом зносили?Удачі))) я вже 4знесла. Чекаємо що далі буде
Комусь хоть карти блокував цей виконавець?
Вроде боль мень адекватный)) по крайней мере документы выдает без проблем))Доброго вечора) щось всі мовчать про цього Пиця! Мені відправив на роботу ( колишню) документи для стягнення,але кВт я вже там не працюю. В кого як з ним справи? Хто звязувався з цим виконавцем? І чи хтось можливо домовився з Онлайн фінанс??? Пишіть
Готовятся документы к сносу ИНН, карточки не в блоке.Сьездила пофотографировала ИНН без проблем,так вежливо,думала уже что и кофе предложат))Доброго вечора) щось всі мовчать про цього Пиця! Мені відправив на роботу ( колишню) документи для стягнення,але кВт я вже там не працюю. В кого як з ним справи? Хто звязувався з цим виконавцем? І чи хтось можливо домовився з Онлайн фінанс??? Пишіть