Приватний виконавець Пиць А.А.

• Автор теми Автор теми Masya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 4K
надпись через суд не делается. возможно вы путаете с исполнительный листом суда?
Приватний виконавець, описано рішення суду. До мене ні виклик до суду, ні рішення не приходили.
а сумма в ИНН какая тело плюс процент плюс все штрафы и т.д.?? или же тело плюс процент до просрочки??

кредит ап лепит по надпиши свои баснословные штрафы и пеню??
Тіло 3 тис, хочуть 5300 +1900 судових витрат

Останнє редагування:
Приватний виконавець, описано рішення суду. До мене ні виклик до суду, ні рішення не приходили.

Тіло 3 тис, хочуть 5300 +1900 судових витрат
значит у вас заочное решение))) отменяйте, если не согласны))) пока будет процесс, просите суд приостановить взыскание

1603299920607.webp
Комусь хоть карти блокував цей виконавець?

Доброго вечора) щось всі мовчать про цього Пиця! Мені відправив на роботу ( колишню) документи для стягнення,але кВт я вже там не працюю. В кого як з ним справи? Хто звязувався з цим виконавцем? І чи хтось можливо домовився з Онлайн фінанс??? Пишіть

Доброго вечора) щось всі мовчать про цього Пиця! Мені відправив на роботу ( колишню) документи для стягнення,але кВт я вже там не працюю. В кого як з ним справи? Хто звязувався з цим виконавцем? І чи хтось можливо домовився з Онлайн фінанс??? Пишіть
Вроде боль мень адекватный)) по крайней мере документы выдает без проблем))

Готовятся документы к сносу ИНН, карточки не в блоке.Сьездила пофотографировала ИНН без проблем,так вежливо,думала уже что и кофе предложат))

Назад
Угорі