приватний виконавець приїде за місцем реєстрації?

• Автор теми Автор теми Foreverdrunk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K

Foreverdrunk

Форумчанин
Дописи
49
Реакції
13
Бали
283
Foreverdrunk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неінформативний заголовок
Доброго вечора
Скажіть будь ласка,відкрили виконавче провадження,яка ймовірність того що приватний виконавець приїде за місцем реєстрації,там де немає жодного майна і не проживаю за цією адресою?
По факту тільки прописаний там
Дякую.

Доброго вечора
Скажіть будь ласка,відкрили виконавче провадження,яка ймовірність того що приватний виконавець приїде за місцем реєстрації,там де немає жодного майна і не проживаю за цією адресою?
Дякую.
Нульова ймовірність....

Доброго вечора
Дякую.
Хіба йому буде дуже самотньо і не буде з ким випити. Яка ймовірність даної ситуації?

Хіба йому буде дуже самотньо і не буде з ким випити. Яка ймовірність даної ситуації?
[POSTS=1000]Я до свого сама їздила... Навіть кави не запропонував. Мабуть ,не сумно йому живеться))[/POSTS]

Ніхто не поїде в мене було 8 і жоден не приїхав щось описувати.
Заблокували рахунки Тай на тому

Доброго вечора
Дякую.
Не доїде. Розміру виконавчих витрат на бензин не вистачить.

Майже рік тому. Була вимога виконавця про надання необхідних документів та прохання авансувати кошти для виїзду на об'єкт .Чи авансували,не знаю
Було рішення КСУ від 15.05.2019 р. № 2-р(ІІ)/2019, яким норму щодо сплати авансового внеску до виконавчої служби визнано неконституційною

Було рішення КСУ від 15.05.2019 р. № 2-р(ІІ)/2019, яким норму щодо сплати авансового внеску до виконавчої служби визнано неконституційною
Хай і не авансують. Але ж інші витрати при опису та реалізації накладають на боржника. За оцінку,поштові витрати...

Хай і не авансують. Але ж інші витрати при опису накладають на боржника. За оцінку,поштові витрати...
За останні 10 років майно описали у одного мого клієнта і другий випадок - за заявою мого клієнта-стягувача за договором валютної позики описали у боржника майно, продали майже все, що було в будинку. Як дійшло до самого будинку, то боржниця швидко розродилася - доплатила залишок боргу і компенсувала зростання долара. А більше не чув, щоб описували, тільки транспортні засоби часом залітали на арештмайданчик.

За останні 10 років майно описали у одного мого клієнта і другий випадок - за заявою мого клієнта-стягувача за договором валютної позики описали у боржника майно, продали майже все, що було в будинку. Як дійшло до самого будинку, то боржниця швидко розродилася - доплатила залишок боргу і компенсувала зростання долара. А більше не чув, щоб описували, тільки транспортні засоби часом залітали на арештмайданчик.
І описали і реалізували за місяць також за заявою стягувача.

Назад
Угорі