Приватний кредитор Ситнік Ігор Євгенович

• Автор теми Автор теми MaxMar123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 6K
Друзі, та ви геть ..обнулися, маючи незакриті шараги, ще залізти в борги до приватних кредиторів, в широкому колі відомі як - растовщікі! Подивіться фільми англійського режисера Гая Річі, якщо вживу їх ніколи не бачили, одразу пропаде бажання.
Це напевно найгірше, що взагалі може бути пов'язане з кредитами, вірно всі пишуть, і здоров'я попсують і нерви, і взагалі можете опинитися на вулиці.
Теж в свій час про це думав, і навіть списувався через ел.пошту з трьома, але то були жінки, умови просто дикі, тому вирішив ще глибше не лізти, а взагалі, як ху..во, що я просто не звернувся до тата за допомогою, просто соромно було і боявся йому про це розказати, коли вже стало зовсім п...зда, я розказав, так, він був в шоці, навіть тиждень прийшлося пропити пігулки від нервів, зараз з татом найліпші друзі, я йому про все розповідаю, раджуся в багатьох моментах. Шараги закриваю по мірі пропозицій від них, от зараз домовився з діджи фінанс, один платіж до кінця поточного 13400, до кінця наступного 17200, це в сумі з 3к, що вже заплатив 32к, хотіли в судовій справі 60+
Якби важко не було, це не кінець світу, не лізьте до растовщіків, і тим паче не робіть пролонгації - це шлях в нікуди!

Ігор Ситник приватний кредитор,чи хтось брав у нього кредит?

ось вам відповідь на ваше питання

ось вам відповідь на ваше питання
Але ніхто так і не сказав чи можно йому вірити,тут я бачу теж хлопець запитує.

Але ніхто так і не сказав чи можно йому вірити,тут я бачу теж хлопець запитує.
ну якщо для вас не мають значення слова які написано по цій темі і рекомендації від людей, то беріть, заодно і перевірите:кофе:Там же чорним по білому все написано

Ігор Ситник приватний кредитор,чи хтось брав у нього кредит?
Приватний кредитор це ваші родичі або друзі. Все інше це або 99% вас розведуть на гроші. Або якщо людина дійсно видає кредит то вона його не дасть просто так. Вона його дасть під заставу майна (будинок, автомобіль). Якщо ви шукаєте приватного кредитора значить справи у вас кепські і платити не буде чим, тому ви залишитеся без житла і на цьому кінець. Приватний кредитор це не МФО чи банк. Чекати ніхто не буде і дзвонити до вас. Все вирішується міцними дядьками на чорному джипі, які проведуть з вами бесіду для пришвидшення повернення грошей🫡

Назад
Угорі