Приватний кредитор Ситнік Ігор Євгенович

• Автор теми Автор теми MaxMar123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 6K
І ви хочете його ще більше погрішити, влізши в борги ще і від приватного кредитора? що ж у вас таке сталося, поділіться, будь ласка
Знайшла в телеграм каналі інвестора Тараса Войтенка,обіцяв виплату,але кожен раз я повинна була оплочувати суму для отримання їх, занесла всю техніку з дому в ломбард,і зрозуміла що я просто попала під шахрайські дії. Але це все потрібно забрати,і там не мала сума,тому приходиться краще таким способом вибиратись звідти,краще буду оплочувати кожен місяць кредитору,ніж мене мама вижене з дому

Знайшла в телеграм каналі інвестора Тараса Войтенка,обіцяв виплату,але кожен раз я повинна була оплочувати суму для отримання їх, занесла всю техніку з дому в ломбард,і зрозуміла що я просто попала під шахрайські дії. Але це все потрібно забрати,і там не мала сума,тому приходиться краще таким способом вибиратись звідти,краще буду оплочувати кожен місяць кредитору,ніж мене мама вижене з дому
а ви впевнені, що зможете йому віддавати суму з захмарними відсотками?

Цей Ситнік Ігор Євгенович,каже щоб самій зробити страхування,або у його кредитного брокера. Можна йому довіритись чи ні?
Що ви працювали з цим Ситником. Бо мені він теж так предложив

люди вы шутите или реально такие ид*оты?
Как показывает мой опыт, невозможно человека от чего-то уберечь, если он сам этого не хочет.
Хотят брать деньги в долг у частного кредитора - ну, пусть берут. Много раз уже писано на этом сайте, какие могут быть последствия и к чему это вообще приводит.

Посчитаем.
20 МФО, общее тело 100000 грн.
Тело с процентами "на сейчас" - 250000 грн.
Беру у частного кредитора под "выгодный" процент 250000 грн, отдаю ему 400000.

Возвращаемся к первому пункту - 100000 грн общее тело кредита.

🔹Договориться и отдать эту сумму или в суде ещё и выиграть и в совокупности отдать меньше, чем брал - ❌
🔹Взять у частного кредитора и отдать в итоге в 4 раза больше - ✅

У меня все.

Как показывает мой опыт, невозможно человека от чего-то уберечь, если он сам этого не хочет.
Хотят брать деньги в долг у частного кредитора - ну, пусть берут. Много раз уже писано на этом сайте, какие могут быть последствия и к чему это вообще приводит.

Посчитаем.

🔹Договориться и отдать эту сумму или в суде ещё и выиграть и в совокупности отдать меньше, чем брал - ❌

У меня все.
є ще варіант в біткепітал взяти) щоб вже точно собі цікаве життя влаштувати

Но так же не интересно, драйва нет. А вот схема:
1. Набрать 7-8 сараев, причём самых у***щ типа евошей. При просрочке получить полный "пакет услуг".
2. Перекредитнуться у битов. При просрочке получить полный "пакет услуг".
3. Перекредитнуться у "частного кредитора". Не с первого раза конечно, до того ещё отдать онлайн под десяток косарей скамерам.
4. Profit!

Посчитаем.

У меня все.
Такие кредиторы отголоски 90-х. Да, может быть если платить вомремя день в день, проблем и не будет. Но я почти уверен- нету смысла давать бабки под 0,5 процента. Там в любому случае переплата дикая. Если ее нету- стоит задуматься. Значит интерес кредитора явно не 2000 грн переплаты. Бесплатный сыр всем известно где. Можно потерять и жилье, и здоровье.

Плюс. В 90% люди которые берут такие займы не подкованы юридически. И не смогут понять что они подписывают. Договор можно составить так, что будешь платить этому "кредитору" вечность. Если и берете- только с юристом. Изучив каждую букву. Но крайне не советую.

Считаю оправдано лишь в случае реальных проблем( вопрос жизни, операция), когда на кону реально здоровье и жизнь. Во всех остальных случаях лучше уж потерять то, что там положено в ломбард, чем типы отобьют голову в подворотне.

Останнє редагування:
Но я почти уверен- нету смысла давать бабки под 0,5 процента. Там в любому случае переплата дикая. Если ее нету- стоит задуматься. Значит интерес кредитора явно не 2000 грн переплаты. Бесплатный сыр всем известно где. Можно потерять и жилье, и здоровье.
:yes2:

Я також шукав колись приватного кредитора, благо я його не знайшов. А декілька місяців тому, познайомився з одним дядьком, він як виявилося позичає кошти, під 40% річних в $. Можна платити помісячно, можна всю суму в кінці терміну (рік-два). Але якщо не повертаєш вчасно, штраф 100$ = день. Дає місяць. Після чого приїжають люди і пояснюють що потрібно віддавати як найшвидше. Короче це не МФО і не банки. Тут ніхто дзвонити і бігати не буде за Вами. В кращому випадку будете жити на вулиці.

Я також шукав колись приватного кредитора, благо я його не знайшов. А декілька місяців тому, познайомився з одним дядьком, він як виявилося позичає кошти, під 40% річних в $. Можна платити помісячно, можна всю суму в кінці терміну (рік-два). Але якщо не повертаєш вчасно, штраф 100$ = день. Дає місяць. Після чого приїжають люди і пояснюють що потрібно віддавати як найшвидше. Короче це не МФО і не банки. Тут ніхто дзвонити і бігати не буде за Вами. В кращому випадку будете жити на вулиці.
Наші верховні кнопкодавці узаконили бандитизм у 2 етапи. Спочатку юлька протягнула закон про нібито захист від колекторів, яким їх легалізувала. А потім розв'язали руки приватним кредитодавцям. Можуть вони без ліцензії НБУ надавати кредити в іноземній валюті, можуть "ставити на лічильник", дубасити в підворотні, відбирати майно. Вони ж тепер все роблять легально, дякуючи юльці та їй подібним...

Можна контакти цього дядька

Назад
Угорі