Приватний кредитор Ситнік Ігор Євгенович

• Автор теми Автор теми MaxMar123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 6K
Это с олх? Помоему он, я повёлся ещё в начале своих просрочек в панике, предлагает по телефону оформить займ до 100.000 , но для этого нужно за убки 800грн заплатить " брокеру " который отвечает только в вайбер (наверное он этот брокер и есть), после этого долго пудрит мозги и просит ещё 3000грн вперёд из-за какого-то глюка в бухгалтерии, на этом моменте я его послал на 3 буквы, написал в поддержку моно, и хз как вышло но мне вернули на карту 800грн... если такой сценарий, блокируйте сразу, но вроде это он

Візьму до прикладу себе. В мене було і МФО і в банках кредитів на загальну суму 1 525 000. Ні, я не помилився з зайвою цифрою, так-так заборгованість в мене було трішечки більше ніж півтора мільйона. Думаєте я не шукав так званих приватних кредиторів? Думаєте я не шукав де би взяти кредит, щоб закрити все і платити тільки в одне? Так, шукав, к щастю обійшов всіх великою дорогою. Майже все закрив за тіло та тіло +1000-2000. Так, пережив 2 суди але на апеляції було на мою користь. Пережив ВП які ліпили без суду. І що? А нічого, все добре і живу і дихаю в повні груди. Даю людям поради та консультую тих хто потрапляє в ту ситуацію в якої я був колись.
Сколько лет отдавали полтора ляма ? И как приходили в себя, когда небыло ни копейки на них месяцами?

Это с олх? Помоему он, я повёлся ещё в начале своих просрочек в панике, предлагает по телефону оформить займ до 100.000 , но для этого нужно за убки 800грн заплатить " брокеру " который отвечает только в вайбер (наверное он этот брокер и есть), после этого долго пудрит мозги и просит ещё 3000грн вперёд из-за какого-то глюка в бухгалтерии, на этом моменте я его послал на 3 буквы, написал в поддержку моно, и хз как вышло но мне вернули на карту 800грн... если такой сценарий, блокируйте сразу, но вроде это он

Сколько лет отдавали полтора ляма ? И как приходили в себя, когда небыло ни копейки на них месяцами?
Стандартна схема. Щось не робить і заплатити за якусь неіснуючу послугу по типу «УБКІ» або «брокерський запит» та інші неіснуючі послуги.

Віддав за 3 роки. Я змінив свій номер телефону, єдине що повністю заплатив, це УкрСиббанк вони подали до суду і поки мені повідомлення прийшло, то воно набрало законної сили а апеляцію не встиг подати, тому суд виніс рішення повністю на користь банку. Я домовився, що перейду в їх банк щоб отримувати заробітну плату та щоб в мене знімали 20% з неї на погашення кредиту. Тоді НБУ ще не був регулятором і вони нарахували штрафи та пені, як їм хотілося. До прикладу: Кредит Каса з тіла 20к захотіли 65к а ССЛОАН з тіла 12к хотіли 49к ну і так далі.

Зараз багато хто, присилає повідомлення що вони готові надати мені позику. Але, вони автоматично потрапляють в спам. Да і мені особисто це вже не потрібно.

Добавлю від себе, ьак як шукала інформацію чи комусь достроково закрив угоду під заставу, тому що мені відмовляється і каже не раніше трьох років.

Стосовно Ігора це зовсім інший, цей не жебрає предоплати, не просить робити через його брокера і зразу пише що всі кредитні брокери які працюють тільки в онлайні, це шахраї, я уклала під заставу, домовилися за зустріч, приїхав до мого нотаріуса з своїм юристом, як і казав, оплачує за нотаріуса. Досі маю ці діалоги.

(А цей що ви описали за підняття рейтингу, я втратила на такій людині, 15 000грн по наявності, оплатила за рейтинг, потім підняти лімітку, потім застрягли гроші, і я втратила 15 000грн грубо кажучи, і так банк мені відмовився повертати так як сказав прямо що це моя проблема).
Ті хто звертався до Ігора, знає що предоплат не вимагає.
Якщо щось змінилося, і дійсно є шахрайство, викладайте будь ласка підтвердження як скріншоти чи відео щоб люди бачили.
Якщо є хто укладав під заставу з ним, скажіть будь ласка через які умови він погоджувався закривати угоду раніше ніж через 3 роки щоб багато не переплачувати? Буду дуже вдячна за відповідь

Добавлю від себе, ьак як шукала інформацію чи комусь достроково закрив угоду під заставу, тому що мені відмовляється і каже не раніше трьох років.

Стосовно Ігора це зовсім інший, цей не жебрає предоплати, не просить робити через його брокера і зразу пише що всі кредитні брокери які працюють тільки в онлайні, це шахраї, я уклала під заставу, домовилися за зустріч, приїхав до мого нотаріуса з своїм юристом, як і казав, оплачує за нотаріуса. Досі маю ці діалоги.

(А цей що ви описали за підняття рейтингу, я втратила на такій людині, 15 000грн по наявності, оплатила за рейтинг, потім підняти лімітку, потім застрягли гроші, і я втратила 15 000грн грубо кажучи, і так банк мені відмовився повертати так як сказав прямо що це моя проблема).
Якщо щось змінилося, і дійсно є шахрайство, викладайте будь ласка підтвердження як скріншоти чи відео щоб люди бачили.
Якщо є хто укладав під заставу з ним, скажіть будь ласка через які умови він погоджувався закривати угоду раніше ніж через 3 роки щоб багато не переплачувати? Буду дуже вдячна за відповідь
Ігор, залогінтесь!

Ігор, залогінтесь!
Відеоверифікацію введіть для підтвердження особистості, і будете бачити реальні імена людей окрім тих які ви хочете бачити(інколи допомагає в очі не довбатися)! Мене конкретно цікавило питання, і якщо не можете відповісти, пропустіть, тому що мене цікавить відповідь тих людей які «багато закрили достроково» судячи з його слів, і як бачу таких багато чомусь ніде немає.

Це по любому не той і зрозуміло що ніякі гроші наперед він не бере, максимум, що може попросити це скинути йому кошти на бензин, або квиток. Чому він має ризикувати за свої кошти їхати, а якщо ви завтра передумаєте? А таких клієнтів буде десяток?!
Тому однозначно, наперед ніяких коштів він не бере.
:yes2:

Відеоверифікацію введіть для підтвердження особистості, і будете бачити реальні імена людей окрім тих які ви хочете бачити(інколи допомагає в очі не довбатися)! Мене конкретно цікавило питання, і якщо не можете відповісти, пропустіть, тому що мене цікавить відповідь тих людей які «багато закрили достроково» судячи з його слів, і як бачу таких багато чомусь ніде немає.
Не нервуйте, по любому хтось клюне.

По його словам , багато закрило достроково, а вам не хоче достроково закрити, треба мінімум три роки. :good: то вам там на 10 років це розбили чи що?))

Останнє редагування:
Теив частных кредиторов (не заёмщиков, а именно кредиторов) ранее активно оговаривалась и, насколько я помню, не было ни разу, чтобы кто-то из клиентов таких крешитров не получил огромное множество проблем.

Хотите лишиться имущества - можете, конечно, обращаться. В противном случае нужно обойти стороной не только частных кредиторов, но и МФО с банками.
Це відлуння лихих 90-х, коли бандюки "ставили на лічильник" боржників.

Я знаю людину, яка дає позику під дуже низьку процентну ставку.
А інші умови договору?..

Цей Ситнік Ігор Євгенович,каже щоб самій зробити страхування,або у його кредитного брокера. Можна йому довіритись чи ні?

Якщо б не було потреби,я б не лізла нікуди,в на даний момент я дуже в поганому становищі
І ви хочете його ще більше погрішити, влізши в борги ще і від приватного кредитора? що ж у вас таке сталося, поділіться, будь ласка

Назад
Угорі