Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Наскільки я знаю, державні ще на початку війни займались аліментами, рік назад по Водоканалу. А так, навіть Обленерго більше року назад передавали приватному.Доброго вечора
Хто мав справу з ЕЙС
СУД виграли, скажіть будь ласка хто з ними мав справу вони звертаються до приватного виконавця чи державного
ДякуюНаскільки я знаю, державні ще на початку війни займались аліментами, рік назад по Водоканалу. А так, навіть Обленерго більше року назад передавали приватному.
Думаю що такВсе ж таки шансів більше на приватного?
ДякуюДумаю що так
У мене всі приватні. не факт що буде з Вашого міста, але швидше всього з Вашої області. Надішле пакет документів Укрпоштою і звісно поштарка буде в курсі і буде дзвонити Вам/родичам чиї номери має, щоб забрали лист. Я також з маленького міста, але про кредити родичі, деякі колеги знають давним-давно і на що брала і чому брала... На їх думку давно байдуже, більш моторошно від перспективи найближчим часом жити на половину зп.Дякую
У вас приватний?
Живу у маленькому містечку одеської області якщо буде місцевий виконавець то капець
Про мої кредити не знає ніхто
Я не, офіційно працюю (У мене всі приватні. не факт що буде з Вашого міста, але швидше всього з Вашої області. Надішле пакет документів Укрпоштою і звісно поштарка буде в курсі і буде дзвонити Вам/родичам чиї номери має, щоб забрали лист. Я також з маленького міста, але про кредити родичі, деякі колеги знають давним-давно і на що брала і чому брала... На їх думку давно байдуже, більш моторошно від перспективи найближчим часом жити на половину зп.
а какая разница будет государтсвенный или приватный? что поменяется?Дякую
У вас приватний?
Живу у маленькому містечку одеської області якщо буде місцевий виконавець то капець
Державний за місцем реєстрації проживанняа какая разница будет государтсвенный или приватный? что поменяется?
Исполнитель по вашему адресу прописки. Он не будет из другой области. Положите на мнение окружаюших у себя в голове, их мнение вас не обеспечит и не прокормит, поэтому и обращать на него внимание не стоитДержавний за місцем реєстрації проживання
Місто маленьке
Донесуть добрі люди
Ну це державнийИсполнитель по вашему адресу прописки. Он не будет из другой области. Положите на мнение окружаюших у себя в голове, их мнение вас не обеспечит и не прокормит, поэтому и обращать на него внимание не стоит
Каждый исполнитель работает в своем округеНу це державний
Якщо приватний то не факт
Просто знаю що може бути з областіКаждый исполнитель работает в своем округе
Но совет о мнении окрудаюших и его значении в ваше жизни учтите. У меня все знают, что я в долгах с ног до головы. Вообще как то все равно.Просто знаю що може бути з області
ДякуюНо совет о мнении окрудаюших и его значении в ваше жизни учтите. У меня все знают, что я в долгах с ног до головы. Вообще как то все равно.
да забудьте об этом вообще) вы ж не этим людям должны, какое их дело до ваших долгов, живите спокойно)Державний за місцем реєстрації проживання
Місто маленьке
Донесуть добрі люди
Мамада забудьте об этом вообще) вы ж не этим людям должны, какое их дело до ваших долгов, живите спокойно)
Впевнені? Я думаю як мінімум здогадується із-за маси дзвінків кредиторів оточенню, перш ніж вони подали в судМамане знає
Блок стоїть на телефоніВпевнені? Я думаю як мінімум здогадується із-за маси дзвінків кредиторів оточенню, перш ніж вони подали в суд
Та в мене вже 2 роки,вже їй не дзвонять рідко колиБлок стоїть на телефоні
До мене все-одно іноді дозвонюються. Трубку не беру, як бачу пропущені і невизначений номер у Трукалл потім перевіряю самостійно і блокую. В боргах з просрочками 3 рокиБлок стоїть на телефоні
Та в мене вже 2 роки,вже їй не дзвонять рідко коли