Приватний чи державний виконавець

• Автор теми Автор теми Lerka28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 688

Lerka28

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
16
Бали
133
Lerka28 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора
Хто мав справу з ЕЙС
СУД виграли, скажіть будь ласка хто з ними мав справу вони звертаються до приватного виконавця чи державного

Доброго вечора
Хто мав справу з ЕЙС
СУД виграли, скажіть будь ласка хто з ними мав справу вони звертаються до приватного виконавця чи державного
Наскільки я знаю, державні ще на початку війни займались аліментами, рік назад по Водоканалу. А так, навіть Обленерго більше року назад передавали приватному.

Наскільки я знаю, державні ще на початку війни займались аліментами, рік назад по Водоканалу. А так, навіть Обленерго більше року назад передавали приватному.
Дякую 🤗
Все можливо нажаль
Може бути і державний а так не хочеться
Бо по місцю реєстрації

Все ж таки шансів більше на приватного?

Дякую
У вас приватний?
Живу у маленькому містечку одеської області якщо буде місцевий виконавець то капець
Про мої кредити не знає ніхто
У мене всі приватні. не факт що буде з Вашого міста, але швидше всього з Вашої області. Надішле пакет документів Укрпоштою і звісно поштарка буде в курсі і буде дзвонити Вам/родичам чиї номери має, щоб забрали лист. Я також з маленького міста, але про кредити родичі, деякі колеги знають давним-давно і на що брала і чому брала... На їх думку давно байдуже, більш моторошно від перспективи найближчим часом жити на половину зп.

У мене всі приватні. не факт що буде з Вашого міста, але швидше всього з Вашої області. Надішле пакет документів Укрпоштою і звісно поштарка буде в курсі і буде дзвонити Вам/родичам чиї номери має, щоб забрали лист. Я також з маленького міста, але про кредити родичі, деякі колеги знають давним-давно і на що брала і чому брала... На їх думку давно байдуже, більш моторошно від перспективи найближчим часом жити на половину зп.
Я не, офіційно працюю (

Дякую
У вас приватний?
Живу у маленькому містечку одеської області якщо буде місцевий виконавець то капець
а какая разница будет государтсвенный или приватный? что поменяется?

а какая разница будет государтсвенный или приватный? что поменяется?
Державний за місцем реєстрації проживання
Місто маленьке
Донесуть добрі люди

Місто маленьке
Донесуть добрі люди
Исполнитель по вашему адресу прописки. Он не будет из другой области. Положите на мнение окружаюших у себя в голове, их мнение вас не обеспечит и не прокормит, поэтому и обращать на него внимание не стоит

Исполнитель по вашему адресу прописки. Он не будет из другой области. Положите на мнение окружаюших у себя в голове, их мнение вас не обеспечит и не прокормит, поэтому и обращать на него внимание не стоит
Ну це державний
Якщо приватний то не факт

Він контактує тільки зі мною чи с родичами теж
Є вірогідність що взнають

Останнє редагування:
Просто знаю що може бути з області
Но совет о мнении окрудаюших и его значении в ваше жизни учтите. У меня все знают, что я в долгах с ног до головы. Вообще как то все равно.

Місто маленьке
Донесуть добрі люди
да забудьте об этом вообще) вы ж не этим людям должны, какое их дело до ваших долгов, живите спокойно)

Впевнені? Я думаю як мінімум здогадується із-за маси дзвінків кредиторів оточенню, перш ніж вони подали в суд
Блок стоїть на телефоні

Блок стоїть на телефоні
Та в мене вже 2 роки,вже їй не дзвонять рідко коли

Блок стоїть на телефоні

Та в мене вже 2 роки,вже їй не дзвонять рідко коли
До мене все-одно іноді дозвонюються. Трубку не беру, як бачу пропущені і невизначений номер у Трукалл потім перевіряю самостійно і блокую. В боргах з просрочками 3 роки

Назад
Угорі