ПриватБанк заганяє в мінус?

• Автор теми Автор теми PopaMladenca
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 5K

PopaMladenca

Форумчанин
Дописи
208
Реакції
201
Бали
3625
PopaMladenca не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Перелистав кучу тем,перечитав море повідомлень ,так і не знайшов внятної відповіді.
Чи можуть МФО ї**ні загнать карту в мінус ,якщо там кредитний ліміт 0, на рахунку 0, інтернет ліміт 0,карта заблокована.

Перед став кучу тем,перечитав море повідомлень ,так і не знайшов внятної відповіді.
Чи можуть МФО ї**ні загнать карту в мінус ,якщо там кредитний ліміт 0, на рахунку 0, інтернет ліміт 0,карта заблокована.
если карта заблокирована, то вряд ли. Все остальные показатели вааще не проблема Вас загнать в минус.

Перелистав кучу тем,перечитав море повідомлень ,так і не знайшов внятної відповіді.
Карта заблокована? - проблем 0!

Читав на форумі ,що є випадки коли карта заблокована всеодно роблять якийсь овердрафт і карта в мінусі((
Я спілкувалась з цього приводу із співробітником, він запевняв, що коли заблокована картка, то жодних операцій не можна повести...хз

Подскажите имеет ли право приват снимать деньги с карты на которую приходят соц выплаты на ребенка в счет оплаты по кредитной карте если есть задолжонность?

Подскажите имеет ли право приват снимать деньги с карты на которую приходят соц выплаты на ребенка в счет оплаты по кредитной карте если есть задолжонность?
Заборгованість саме по привату? Чи мфо?

Я спілкувалась з цього приводу із співробітником, він запевняв, що коли заблокована картка, то жодних операцій не можна повести...хз
Потом такие сотрудники говорят "ой как неудобно получилось, но это ваши проблемы"
Загоняют они и заблокированные карты в минус. Куча тем на форуме

Если по привату долг то снимают
А если закрытые счета?что то стремновато)

Заборгованість саме по привату? Чи мфо?
по привату. не успели деньги зачислится они быстро их сняли
Если по привату долг то снимают
А если закрытые счета?что то стремновато)
и ничего с этим нельзя сделать?

по привату. не успели деньги зачислится они быстро их сняли

и ничего с этим нельзя сделать?
Про списання грошей з карти. Все залежить від конкретних умов договору. Українське законодавство дозволяє списувати кошти з рахунку клієнта в декількох випадках: на підставі розпорядження клієнта, на підставі рішення суду або в інших випадках, передбачених законом або договором. Наприклад, у ст. 26 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» закріплено, що клієнт при укладанні договору з банком має право передбачити договірне списання коштів зі своїх рахунків на користь банку або третіх осіб. Що стосується списання грошей в рахунок погашення кредиту, то це може статися за рішенням суду або на підставі пункту договору, тобто в порядку договірного списання. Договірне списання здійснюється за платіжною вимогою отримувача або меморіальним ордером, оформленим банком. У разі, якщо кредитором за договором є обслуговуючий платника банк, право банку на проведення договірного списання передбачається в договорі на розрахунково-касове обслуговування або в іншому договорі про надання банківських послуг.
Ну і якщо у вас заборгованість саме по привату, то зробіть соцвиплати на інший банк, я колись на Альфу переробила соцвиплати

Потом такие сотрудники говорят "ой как неудобно получилось, но это ваши проблемы"
Загоняют они и заблокированные карты в минус. Куча тем на форуме
Ви точно знаєте інфо ?Тому що я теж передивився кучу тем на форумі ,ніхто не пише конкретно,чи знімають, чи ні,при яких умовах ,бо багато факторів впливає на списання коштів з картки коли їх взагалі там немає і кредитний ліміт нуль(овердрафт)

Ви точно знаєте інфо ?Тому що я теж передивився кучу тем на форумі ,ніхто не пише конкретно,чи знімають, чи ні,при яких умовах ,бо багато факторів впливає на списання коштів з картки коли їх взагалі там немає і кредитний ліміт нуль(овердрафт)
Да, знаю точно

Може. У мене ДЕБЕТНУ карту для виплат загнали в -900 на користь манівео! Інтернет ліміт там був 0. Я зробила великий скандал, писала заяву, але гроші не вернули. погасили с надходжень. Ще один раз зняли на користь майкредіт 100 грн. я карту заблокувала і рахунок той закрила, зробила нову (бо виводити електронні гроші можна тільки на приват)

Могут, у форумчан были ситуации такие, как минимум перевыпустить ее необходимо для смены реквизитов, хотя р/с и останется прежним, но вероятность существенно уменьшится. По возможности - вообще закрыть карту вместе с данным счетом в банке!

Могут, у форумчан были ситуации такие, как минимум перевыпустить ее необходимо для смены реквизитов, хотя р/с и останется прежним, но вероятность существенно уменьшится. По возможности - вообще закрыть карту вместе с данным счетом в банке!
Закрив картку і рахунок через Приват24
Тепер можна спати спокійно

У нас было минус 7 к на карте ПриватБанк наезжал сегодня стал 9!!!!! Мы в шоке просто! НБУ ответили что все нормально сами дали разрешение МФО списывать деньги

Мне только что позвонили,оказывается с моей уже заблокированной карты привата Форза сняла 3000 грн. Говорит долг надо оплатить до 9.01. 3050 грн. И начала мне так же как и мфо говорить что будут звонить соседям и назвала их имя отчество,чесно не знаю кто это из моих соседей,я с ними только здороваясь,имён не знаю)) и говорит у вас же много долгов я вижу и т.д. То есть сейчас они работают так же как и мфо,розглашают информацию,звонят всем,я в шоке вообще с ситуации. Зашла на приват 24( давно туда не заходила) точно,долг есть на карте для выплат
Мне только что позвонили,оказывается с моей уже заблокированной карты привата Форза сняла 3000 грн.скоты. И ни сообщения ни чего не прислали!!!! Карта уже месяца 2 как заблокирована,она говорит это только карта,а счёт ведь не заблокирован,овердрафт установили и типа я же сама доступ к карте этим шарагам дала. Говорит долг надо оплатить до 9.01. 3050 грн.Зашла на приват 24( давно туда не заходила) точно,долг есть на карте для выплат

Мне только что позвонили,оказывается с моей уже заблокированной карты привата Форза сняла 3000 грн. Говорит долг надо оплатить до 9.01. 3050 грн. И начала мне так же как и мфо говорить что будут звонить соседям и назвала их имя отчество,чесно не знаю кто это из моих соседей,я с ними только здороваясь,имён не знаю)) и говорит у вас же много долгов я вижу и т.д. То есть сейчас они работают так же как и мфо,розглашают информацию,звонят всем,я в шоке вообще с ситуации. Зашла на приват 24( давно туда не заходила) точно,долг есть на карте для выплат

Мне только что позвонили,оказывается с моей уже заблокированной карты привата Форза сняла 3000 грн.скоты. И ни сообщения ни чего не прислали!!!! Карта уже месяца 2 как заблокирована,она говорит это только карта,а счёт ведь не заблокирован,овердрафт установили и типа я же сама доступ к карте этим шарагам дала. Говорит долг надо оплатить до 9.01. 3050 грн.Зашла на приват 24( давно туда не заходила) точно,долг есть на карте для выплат
Узнаю стиль общения Привата.. :facepalm:

Назад
Угорі